Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider

Re: Dobro veče

Post od TheWickerMan »

Hokaje, kako se sećam, ti i nisi pandur. Znači raduješ se tuđoj nesreći. Sramota.

sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Imali smo već ovu diskusiju na forumu. Par argumenata zašto država treba nasilnim merama da tera na vezivanje:

- država tj. svi mi plaća lečenje usled većih posledica posle sudara zbog nevezivanja.
- ako mi se ikad desi saobraćajka, bez obzira da li sam kriv ja ili onaj drugi, uvek bi pre želeo da je onaj drugi vezan a ne da se zakuca glavom u šoferku i pogine. Jer pravne i psihološke posledice po mene nisu iste u oba slučaja.

Očigledno je da nevezivanje ne utiče samo na vozača već i na druge i zato to ne treba da bude stvar slobodne volje.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Slažem se. Dobro jutro.

Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Toliko se ulaze u bezbednost automobila, a sad se nasli neki filozofi da pricaju kako je to stvar izbora, dobro. Cinimi se da je hokaj bio ironican. Lepo je sa vremena na vreme da se bar prica o postovanju propisa, vise se najezim kad citam ove sto obaraju rekorde kao na lemans-u.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ma na stazi neka obaraju. Ne van staze.

Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

grujicd napisao:Imali smo već ovu diskusiju na forumu. Par argumenata zašto država treba nasilnim merama da tera na vezivanje:

- država tj. svi mi plaća lečenje usled većih posledica posle sudara zbog nevezivanja.
- ako mi se ikad desi saobraćajka, bez obzira da li sam kriv ja ili onaj drugi, uvek bi pre želeo da je onaj drugi vezan a ne da se zakuca glavom u šoferku i pogine. Jer pravne i psihološke posledice po mene nisu iste u oba slučaja.

Očigledno je da nevezivanje ne utiče samo na vozača već i na druge i zato to ne treba da bude stvar slobodne volje.
Lepo receno, slazem se. Zato sam i spomenuo. Pogotovu kad vidis decu takodje bez pojasa, tada ti se digne kosa na glavi... I ja na to ne gledam kao radovanje sto je nekome uzeto 5k dinara, mozda mu to ne daj boze spasi glavu. Pogotovu sto ovde u PO je pre pojas bio problem, stopa vezivanja je bila oko 62% u gradu. Sad je veca, jer su kazne stalne.

@Ralee Jesam bio ironican, lepo si primetio. :) Poenta posta nije bila da zezam te ljude sto su popili kaznu i pukli pare vec cinjenica da znaju da je to zakon i da su patrole svuda po gradu pogotovu vikendom i opet se voze bez. I jos ponekad znaju i da se raspravljaju.

A sad dobro jutro i laku noc. :D

Sent from my LG-H500 using Tapatalk
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ovaj lik mi nešto poznat :D

Slika
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider

Post od TheWickerMan »

kolega sa foruma?

sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Da, neki mnogo zajeban i brz lik :D
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Verovatno veljabandit, pisao je da organizuje neki bajkerski skup :)
Ralee
Reactions:

Post od Ralee »

Reklo bi se :D
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

http://mondo.rs/a877406/Foto/Zabava/Mot ... nliji.html

Mene juče zove drug, stigao iz Londona, ajde izađemo, dža bu, sedam u 1 ujutru u auto, dođem u BG, kaže on traži da te odvedu u separe Vlade Vuksanovica. Ja rekao to oni kao tamo i tamo idi, skontam ja da je neki poznat čim znaju ko je, pogledam časkom na googlu da se ne ispalim, kad ono... :D

Bilo kako bilo, milion devojaka s njima u separeu, koja ludnica, baš mi je drago da sam došao :D Možda će biti slika, u Brankowu smo bili, nisu još izašle, gledao sam malo pre.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Vlada rent a klaber :)
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Re: Dobro več

Post od DukeNS »

grujicd napisao:Ne smeta mi puno ako se vozač ne vezuje. Ali me jako nervira kad vidim da se deca šetaju po kolima ili stoje izmedju sedišta.

Kako se vremena za tili cas promene. Ranije nije bilo decijih sedista, vec je samo bilo zabranjeno voziti malu decu na prednjem, sto se opet isto nije bas postovalo, pa kad se naidje na policajca, samo ti roditelj kaze da se brzo sagnes ili spustis ispred sedista u predeo za noge... :)
Ralee
Reactions:

Post od Ralee »

Mr.Rotor napisao:Vlada rent a klaber :)
Prvo je cudo da izadjes negde a da ih nesretnes. Ko voli taj pozeraj i jefitnu robu, fino, ja ne bih ni 5 min mogao da budem tu.
Odgovori