Dobro veče
Re: Dobro veče
Nije.
TT
TT
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Nisam u toku, nije iz domena saobracaja, sta ce meni to da znam.aviator napisao:Ti nas pitaš?!!!![]()
@Heinz Hvala.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Octa IV RS
- Kontakt:
Objavili su da ce biti, znaci za jedno 10 godina. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Hokaj, a sto patrolna vozla rade dok radarisu?
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Re: Imali smo, nismo znali ...
Bili i kod mene prije par dana.member napisao:Sinoc u 20h su mi na vrata dosli aktivisti SNS da se raspitaju kakvo misljenje imam i AV. Nisam ih oterao u PM iako sam hteo...nego sam ih zamolio da vidim kakve spiskove imaju i sta pise u njima. Oni imaju bukvalno sve informacije. Npr.na mom stanu su prijavljeni moji roditelji i braca (oni zive u inostranstvu) i i SNS imaju sve podatke i o njima. Ok ako to vade iz birackog spiska ali kako to da imaju i br.telefona? A pored svakog imena je rubrika za upisivanje misljenja.
- Dobar dan bla bla bla mi bi smo da provjerimo koliku podrsku ima picousti.
Nula.
- Nula?
Da nula.
- Pa dobro.
Pisi tu za Seselja.
-
Da za Seselja!
- Hvala dovidjenja.
Ajj zdravo.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Bili kod kuma pre 3 nedelje al mi smo bili mrtvi pijani, pa je bilo kao u kamiondzijama. Avram Gojic, ne Avramovic itd... Shukurac
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
http://www.youtube.com/watch?v=ZJyflkPStAcSinisa G. napisao:Bili i kod mene prije par dana.member napisao:Sinoc u 20h su mi na vrata dosli aktivisti SNS da se raspitaju kakvo misljenje imam i AV. Nisam ih oterao u PM iako sam hteo...nego sam ih zamolio da vidim kakve spiskove imaju i sta pise u njima. Oni imaju bukvalno sve informacije. Npr.na mom stanu su prijavljeni moji roditelji i braca (oni zive u inostranstvu) i i SNS imaju sve podatke i o njima. Ok ako to vade iz birackog spiska ali kako to da imaju i br.telefona? A pored svakog imena je rubrika za upisivanje misljenja.
- Dobar dan bla bla bla mi bi smo da provjerimo koliku podrsku ima picousti.
Nula.
- Nula?
Da nula.
- Pa dobro.
Pisi tu za Seselja.
-Za Seselja!
- H4wkeye
Mozda se greju?dag81 napisao:Hokaj, a sto patrolna vozla rade dok radarisu?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
dragan napisao:
http://www.youtube.com/watch?v=ZJyflkPStAc
Sad sigorno nemam sansi da se zaposlim u drzavno preduzece
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
To me zanimalo, mada sam predpostavio da ne mora da radi. Ali po NSu uvek rade i sa i bez radara.H4wkeye napisao:Mozda se greju?dag81 napisao:Hokaj, a sto patrolna vozla rade dok radarisu?Generalno, nije potrebno da vozilo radi, radar ima svoje napajanje, tj bateriju. A moze i da se zakaci na auto. Jedino da baterija nema vise snage pa da zakacili na auto da napune ili da koriste akumulator kao napajanje.
Sto rece Ivan bole ih k ocigledno. Jer na 18c nemaju potrebu ni za grejanjem niti hladjenjem.
- H4wkeye
Nema potrebe da radi auto ako stoji, stvarno ne znam zasto bi. Ovde jedino kada je zimi hladno pa pustis grejanje ili leti klimu ako neko sedi unutra.
Komsije iz prizemlja imaju rotvajlera koji radi kao PR,pa ja preusmerim za svako pitanje kod istogmember napisao:Sinoc u 20h su mi na vrata dosli aktivisti SNS da se raspitaju kakvo misljenje imam i AV. Nisam ih oterao u PM iako sam hteo...nego sam ih zamolio da vidim kakve spiskove imaju i sta pise u njima. Oni imaju bukvalno sve informacije. Npr.na mom stanu su prijavljeni moji roditelji i braca (oni zive u inostranstvu) i i SNS imaju sve podatke i o njima. Ok ako to vade iz birackog spiska ali kako to da imaju i br.telefona? A pored svakog imena je rubrika za upisivanje misljenja.
Bio mi neki lik letos za marketing,sve krenuo da ispituje preko interfona,a koliko zgrada ima stanara,a koliko stanova...naduvao sam ga kurcem.
Najjace je sto meni ne radi zvucnik na interfonu,leto 2014. dodju neki mucenici pricaju nesto,ja ne razumem ih nista,sidjem,ja prirodno ne umem da pricam,ni oni ne znaju srpski,samo bi da udju da podele materijal,ono bili jehovini svedoci iz Poljske,dali mi flajer...
Jedva cekam ove stranacke aktiviste
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Moj čovek