To sto je nesto indirektno receno, ne znaci da nije receno, nego da govornik nije imao hrabrosti direktno da kaze ili da i sam zna da prica nesto sto nema veze sa zivotom, ali iz mrznje to ima potrebu da kaze.
Altair napisao:+1 od reci do reci.member napisao:Jos covjek ispade gnjida sto je stavio glavu u torbu i ispao budala jer spašava zovu glavu. Šta je trebao, da nastavi da se trti pa da mu neko polomi djecu? Ja ne vjerujem sta citam.
Poslano sa mog Tesla TTH7 koristeći Tapatalk
Member, svaka cast na postu!
Altair napisao: Ajde da postavimo iz pravog ugla stvari. Eto ti mu se smejes, ja ne, zasto bi? Zato sto spasava zivu glavu?
I naravno da da je totalna nebuloza izvlacenje love, pa nije lud da stavlja glavu u torbu da bi izvukao 'nesto love'. Smesno
Gde si rekao da si video? Jel nas ti sada zajebavas malcice, a?
Ja sam poceo da sticem utisak da pricam sa papagajem koji ponavlja isto i isto, a naravno, bez icega konkretnog.
Altair napisao:Ok, verujem da ti ne vidis, ja vidim i to je to.goblin napisao: I dalje ne vidim dokaz za tvrdnje, vec samo tvrdnje i snimke koji apsolutno nista direktno ne dokazuju.
Altair napisao:Video sam to sto sam video na snimcima, i pratio ono sto je pisao na svom fb profilu. To sto je na videu se baca, samo zato sto nije snimljen ceo put do prodavnice, pa i ne bas..
Altair napisao:Videli smo to o cemu prica. Ako tebi treba dokaz suda, drugima ne treba.
Altair napisao:Pogledaj snimak bolje pa ces videti.
Altair napisao:Znamo po tome sto vidimo iz njegovih snimaka.Xepoj87 napisao:Hmm...a to da stavlja glavu u torbu znamo odakle, reklo tri forumasa?
Vidi se na snimku da je primoran da kaze ovo sto govori.
Altair napisao:Jbg, ocigledno da imas potpuno suprotno misljenje od mene. Ti izgleda nisi gledao snimke?ftj napisao:Pa mozda je primoran al od koga, zbog cega
A mozda su mu i platili da ovo kaze, ne deluje mi kao neki covek velikog morala.
Altair napisao:Slazem se, moze se jasno videti iz ovog snimka sta je po sredi.dunx81 napisao:Bice da je ovde primoran.
Altair napisao:Da je primoran na ovo.ftj napisao:Sta? Pre ce biti da mozemo samo da nagadjamo.
Naravno da ti smeta kada ti neko nesto direktno kaze, a ne okolise i ne uvija svoje misljenje u oblande.
To je svakome neprijatno, ukljucujuci i mene, ali jedino takav nastup cenim i jedino takav nastup imam.