Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Dobro veče

Post od Xepoj87 »

Nisam ja nista zeleo da ti uradis, ti si to uradio, samo nisi svestan tezine svojih reci, dok ti to neko jasno ne iznese.
To sto je nesto indirektno receno, ne znaci da nije receno, nego da govornik nije imao hrabrosti direktno da kaze ili da i sam zna da prica nesto sto nema veze sa zivotom, ali iz mrznje to ima potrebu da kaze.
Altair napisao:
member napisao:Jos covjek ispade gnjida sto je stavio glavu u torbu i ispao budala jer spašava zovu glavu. Šta je trebao, da nastavi da se trti pa da mu neko polomi djecu? Ja ne vjerujem sta citam.

Poslano sa mog Tesla TTH7 koristeći Tapatalk
+1 od reci do reci.

Member, svaka cast na postu!
Altair napisao: Ajde da postavimo iz pravog ugla stvari. Eto ti mu se smejes, ja ne, zasto bi? Zato sto spasava zivu glavu?
I naravno da da je totalna nebuloza izvlacenje love, pa nije lud da stavlja glavu u torbu da bi izvukao 'nesto love'. Smesno

Gde si rekao da si video? Jel nas ti sada zajebavas malcice, a?
Ja sam poceo da sticem utisak da pricam sa papagajem koji ponavlja isto i isto, a naravno, bez icega konkretnog.
Altair napisao:
goblin napisao: I dalje ne vidim dokaz za tvrdnje, vec samo tvrdnje i snimke koji apsolutno nista direktno ne dokazuju.
Ok, verujem da ti ne vidis, ja vidim i to je to.
Altair napisao:Video sam to sto sam video na snimcima, i pratio ono sto je pisao na svom fb profilu. To sto je na videu se baca, samo zato sto nije snimljen ceo put do prodavnice, pa i ne bas..
Altair napisao:Videli smo to o cemu prica. Ako tebi treba dokaz suda, drugima ne treba.
Altair napisao:Pogledaj snimak bolje pa ces videti.
Altair napisao:
Xepoj87 napisao:Hmm...a to da stavlja glavu u torbu znamo odakle, reklo tri forumasa?
Znamo po tome sto vidimo iz njegovih snimaka.

Vidi se na snimku da je primoran da kaze ovo sto govori.
Altair napisao:
ftj napisao:Pa mozda je primoran al od koga, zbog cega :)

A mozda su mu i platili da ovo kaze, ne deluje mi kao neki covek velikog morala.
Jbg, ocigledno da imas potpuno suprotno misljenje od mene. Ti izgleda nisi gledao snimke?
Altair napisao:
dunx81 napisao:Bice da je ovde primoran.
Slazem se, moze se jasno videti iz ovog snimka sta je po sredi.
Altair napisao:
ftj napisao:Sta? Pre ce biti da mozemo samo da nagadjamo.
Da je primoran na ovo.

Naravno da ti smeta kada ti neko nesto direktno kaze, a ne okolise i ne uvija svoje misljenje u oblande.
To je svakome neprijatno, ukljucujuci i mene, ali jedino takav nastup cenim i jedino takav nastup imam.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider

Post od TheWickerMan »

McGruja napisao:Savršeno jutro
:kafa:
Vala baš :) na miru ustao, doručak,kafica, oprao kola. šta ćeš lepše :)
Altair
Reactions:
Pridružio se: 17 Mar 2012, 11:56

Post od Altair »

Za ovo prvo, pod spasavanje zive glave ne mislim na ubistvo sto sam i rekao u ovom postu, ali to nisi citirao
Altair napisao:Jel to sto spasava zivu glavu znaci iskljucivo da mu je preceno smrcu?
Na ovo gornje pitanje nisi nista odgovorio.

Sto se tice 'video'. Ne mislim bukvalno da sam video 'uzivo', nego da sam video sta je na snimcima u toj fabrici i na snimku na kom se izvinjava. Zbog celog konteksta price, ja vidim te snimke kao verodostojne, Goblin recimo ne. Goblin bi video to kao dokaz da sud presudi da je verodostojno. U recenici pogledaj bolje snimak pa ces videti se ne odnosi na snimak iz fabrike, vec na onaj zadnji gde kaze da se izvinjava. Sledeci post, isto se odnosi na ovaj zadnji snimak. U jednom od narednih sam se slozio sa Dunx81. Ftj-u sam rekao da ima drugacije misljenje u vezi ovog, i da mislim da je bio primoran da kaze ovo na zadnjem snimku, sto inace veoma veliki broj ljudi misli i to se moze videti na internetu.

Ne trebas nista okolisati i uvijati u oblande, samo komuniciraj na normalan nacin.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ja komuniciram na skroz normalan nacin, ne znam sta sam to nenormalno rekao?

Ajde onda vise reci na sta mislis pod time da spasava zivu glavu, da stavlja glavu u torbu i da ce neko da mu polomi decu, kao i da ne mislis da ce da stavlja glavu u torbu zarad love, posto izbegavas da kazes, evo, vec dva dana.
Sta si mislio pod time konkretno i jasno, bez oblandi?

Opet se ili pravis blesav ili mislis da smo mi blesavi, pa govoris da nisi mislio da nisi video "uzivo", sto niko nije ni rekao, nego te pitam sta si tacno video na snimku i na kom snimku, na kom delu snimka?
Za sada si rekao da si video da je primoran i da je rizikovao zivu glavu, a izgleda da to ne znaci kod tebe ono sto znaci kod svih ostalih, pa me zanima konkretno i jasno da mi kazes na sta si mislio, kada si rekao da si video, to jest, sta si ti tacno video.

Ti izbegavas meni da odgovoris na pitanja jasno vec dva dana, prosto i jasno sa da ili ne, nego odgovaras sa potpitanjima i daljem izmotavanjem od sustine svojih reci.
Ocigledno je sta to ovde svima znaci i u mojim postovima mozes videti sta to meni znaci, vise puta sam rekao, tako da ti je na pitanje odgovoreno, samo izgleda nikome nije jasno sta tebi znaci " prebijanje dece", "stavljanje glave u torbu" i "spasavanje zive glave", a nadam se da ces na kraju to ipak reci.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Altair napisao:A da je lik lepotan onda ti se ne bi slosilo? :) Nisam te najbolje razumeo, koga su prozivali?
Antipatican mi je kao pojava. Matijevica su prozivali kao i uvek.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Auuu...sta to radite, sto ste zakuvali ?!
Altair
Reactions:

Post od Altair »

@Xepoj87

Spasavanje zive glave za moj pojam ne znaci iskljucivo sacuvati zivot. Vec cuvanje da mu ne naude ono sto Goblin kaze 'u kravatama'. Prevedeno na tvoj recnik da ga ne prepeglaju da ne zna gde se nalazi. Stavljanje glave u torbu smatram to sto je objavio te snimke. Jel sad jasno?

Na snimcima se vidi da se u nekoliko prostorija te fabrike nalazi sadrzaj koji je otpad i nije za ljudsku ishranu. Za zadnji snimak sam vise puta rekao sta sam video, i nemam nameru da ti to ponavljam.

Na tvoja pitanja da li je on teski mafijas itd, naravno da ti necu odgovarati na takva pitanja jer su pitanja besmislena i postavljena u neodgovarajucem kontekstu. Tako da to pitaj nekog drugog.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Što bi rekli klinci, smoriste žešće :ccc:
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Vala baš.

Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Altair
Reactions:

Post od Altair »

@Xepoj87

Jel samo ja mislim da ovo sto kaze na zadnjem snimku nije istina? Da te podsetim malo.

sebekkg napisao:Pre bih rekao da mu je placeno da cuti, a ne ovo sto on prica.
blaugrana napisao:Klosar.
Legla lova

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
dag81 napisao:Mislim da je pre leglo nesto drugo.
Kornjaca Rade napisao:+1
blaugrana napisao:Moze biti

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
dunx81 napisao:Bice da je ovde primoran.

t
DukeNS napisao:Probudio se gari sa konjskom glavom u krevetu...

Je l' matijevic licno snimao? :mrgreen:

Edit: I da je bio primoran, ono sto je snimao ocigledno postoji, jer to nije demantovao...
Markoni napisao:Pretpostavljao sam da ce se ovako zavrsiti. "...jedna slamka medju vihorove..."

Sent from my iPhone using Tapatalk
nuk napisao:Dobro, sve je to glupo al narod najgluplji a pride gladan.
Ne znaž baš za crkotine ali za švercovano i legalno uveženo nešto što neko ni keru ne bi dao sam siguran, da kontrole nema nikakve, takođe, zato to i nejedem ali nažalost, nisu svi u mogućnosti da biraju.
Kad pročitaš koliko se "mesa" uvozi iz Brazila i Meksika, pa onda padne neki šleper pun istog ali bez papira, onda vidiš cenu tih prerađevina, pa još ako imaš prilike da probaš neku domaću prerađevinu, sve je jasno kao dan.
Svi znamo kako stvari ovde funkcionišu, nema mesta isčuđavanju, mi kao potrošači smo prepušteni sami sebi i to je to.
Čak i da je sve istina, nema te sile koja će do dokaže i sankcioniše i na kraju, sve je jedna velika reklama.
Paša radi u Trivitu, kaže da im se od Tonus afere obim posla povećao za 20-30%
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

Velja napisao:Što bi rekli klinci, smoriste žešće :ccc:
+1001
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Zgubidani.
sasha015
Reactions:
Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi

Post od sasha015 »

Vidim da se prica o suhomesnatom :kezo:
Jel ima negde u Bg da se kupi nesto uvozno,kvalitetno suhomesnato da nije od ovih crkotina.
Deluje suludo ,ali bih zbog normalnih virsli made in germany ili made in kvalitetno upalio auto.
Porodicno vrlo malo jedemo suhomesnato.Virsle smo izbacili pre 2 godine.
Samo par proizvoda pik vrbovec.Idem logikom hrvatska-eu-kontrola.
Verovatno gresim,ali...
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: Vitara S 1.4T

Post od pedja »

Kada smo kod tih proizvoda - FAMIS hrenovke su odlicne.
Davno sam ih jeo poslednji put, jer izbegavam slicne stvari, ali su ove za pohvalu, ako ih nisu pokvarili.

Onu srebrno/alu pakovanje je lako uocljivo i vrlo odbojno :kezo: Ipak, na preporuku sam probao.
Cena im je takodje uocljiva, jer su prilicno skuplje od slicnih proizvoda drugih proizvodjaca.
Na svim proizvodima im je pisalo da su po nekoj recepturi iz Austrije, a na hrenovkama je pisao i nesto tipa 100% meso, ili bar dobro formulisana marketinska laza. Kako god, dobre su :mrgreen:
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Što se tiče viršli najbolje je kupovati Wudy. Mada je generalno sve to šljam, ali meni kada se prijedu ja samo njih.
Odgovori