Dobro veče
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Dobro veče
Moze biti
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Moze biti
Bice da je ovde primoran.
t
t
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Stjepa napisao:H4 jedan savet.
Prestani da juriš prodavačice sladoleda, devojke koje su otišle na stranu da rade/studiraju pa ti smeta kad se dopisuju sa drugim...
Toliko se ložiš na plavu uniformu da mislim da ženu svog života treba da potražiš u tim redovima.
Ona lepo zaduži radar, zašteka se na krivini iza tvoje kuće, upeca te. Onda malo pregovarate da ti ne piše kaznu. Ti predložiš da to odradiš muški... I ima da pršti ljubav na sve strane.
A i nama ovde da svane.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Probudio se gari sa konjskom glavom u krevetu...
Je l' matijevic licno snimao?
Edit: I da je bio primoran, ono sto je snimao ocigledno postoji, jer to nije demantovao...
Je l' matijevic licno snimao?
Edit: I da je bio primoran, ono sto je snimao ocigledno postoji, jer to nije demantovao...
Slazem se, moze se jasno videti iz ovog snimka sta je po sredi.dunx81 napisao:Bice da je ovde primoran.
t
Sta? Pre ce biti da mozemo samo da nagadjamo.
Pretpostavljao sam da ce se ovako zavrsiti. "...jedna slamka medju vihorove..."
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobro veče
Ne znam šta je mislio da će se desiti. Valjda zna sa kim ima posla.
Ako je očekivao da će država stati iza njega grdno se zajebao. Ne diraju političari svoj izvor finansiranja.
Između ostalog distribuiramo i te proizvode (ne konkretno Matijević) pa znam čime sve špricaju ta sranja i šta se radi.
Ja samo jedem meso iz domaće proizvodnje.
Ako je očekivao da će država stati iza njega grdno se zajebao. Ne diraju političari svoj izvor finansiranja.
Između ostalog distribuiramo i te proizvode (ne konkretno Matijević) pa znam čime sve špricaju ta sranja i šta se radi.
Ja samo jedem meso iz domaće proizvodnje.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Tebra nisam bas toliki manijak
Mada je dobra ideja
Da je primoran na ovo.ftj napisao:Sta? Pre ce biti da mozemo samo da nagadjamo.
Pa mozda je primoran al od koga, zbog cega 
A mozda su mu i platili da ovo kaze, ne deluje mi kao neki covek velikog morala.
A mozda su mu i platili da ovo kaze, ne deluje mi kao neki covek velikog morala.
Jbg, ocigledno da imas potpuno suprotno misljenje od mene. Ti izgleda nisi gledao snimke?ftj napisao:Pa mozda je primoran al od koga, zbog cega
Jesam a pritom mi je i onaj prvi u startu bio glup i nisam video nista kompromitujuce. Svako ko je prosao kroz neki pogon za proizvodnju hrane a pogotovo zivotinjskog mesa, zna kolko je to odvratno iskustvo al jbg to je cena da se nahrane siroke narodne mase. Bilo bi lepo da svi mogu da jedu organsko i free range al u tom slucaju bi slobodno mogao da otpises bar pola svetske populacije.