Svraka na stranici svojih modela daje savete kako voziti sto sporije i ekonomicnije
Hot hatch
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Hot hatch
Pa realno jeste, porodicni, poslovni, penzionerski, samo turbofolkerski nije sigurno 
Svraka na stranici svojih modela daje savete kako voziti sto sporije i ekonomicnije
Znači ostaju samo Focus RS i Type R 
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Pa realno sto je automobil bolji sa putnicke strane to je losiji sa vozacke, tezina, ususkanost, sto manje potrebnog inputa i sto manje fidbeka, udobnost itd. prave odlican putnicki automobil.
Cenim da su hothatchevi najbolje svakodnevne vozacke masine, bez zalazenja u neku egzotiku, naravno i manje limuzinice d segmenta sa sportskim paketima mogu da pruze vrlo solidno vozacko iskustvo.
Cenim da su hothatchevi najbolje svakodnevne vozacke masine, bez zalazenja u neku egzotiku, naravno i manje limuzinice d segmenta sa sportskim paketima mogu da pruze vrlo solidno vozacko iskustvo.
Ne bih se bunio za ovaj rs3, ni rukavice ne bih odbio 
Moguće je spojiti te dve strane u jednom autu ali to mnogo košta.Ivan napisao:Pa realno sto je automobil bolji sa putnicke strane to je losiji sa vozacke, tezina, ususkanost, sto manje potrebnog inputa i sto manje fidbeka, udobnost itd. prave odlican putnicki automobil.
Meni kao idealna kombinacija vozačkog i porodičnog auta za manje od 50k evra deluje Golf R Variant. Sve ih više viđam ovde i zaključujem da su baš popularni.
-
zex
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
Meni je golf varijant ruzan za medalju....
R i nije toliko...

Mada je meni svaki karavan ružan u odnosu na limuzinu ili hatch ali kapiram prednost u odnosu na iste.

Mada je meni svaki karavan ružan u odnosu na limuzinu ili hatch ali kapiram prednost u odnosu na iste.
Dakle čovek postavio video ubrzanja RS3, da bi mi koji nemamo priliku da vozimo/probamo RS3 imali neku predstavu kako ide. Da, sad trebamo da ga vređamo.
-
zex
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
Floyd, meni jeste...
Gledam ih svaki dan, ali u Rangu G V i G VI karavan i Thalie retko je koji auto ruzan...
Gledam ih svaki dan, ali u Rangu G V i G VI karavan i Thalie retko je koji auto ruzan...
Znaci ja sam picka ?Day Walker napisao:Miloše R ti je sranje i za pi*ke jer ima dsg.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne, samo nisi hard core kao mi sto saltamo.
Mi nismo vozaci, mi nismo ekipa, mi smo hard core familija.
So they say.
Sent from my Sony
Mi nismo vozaci, mi nismo ekipa, mi smo hard core familija.
So they say.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Imam,al saltam ga gore dore,narocito otkad nemam devojkuDay Walker napisao:Jel imas manuelni da saltas?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nemoj se zajrbavas, tako se ubacuje u rikverc 
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Stvarno si emotivac...imaš R i šaltaš, umesto da sve ide automatskiMilos napisao:Imam,al saltam ga gore dore,narocito otkad nemam devojkuDay Walker napisao:Jel imas manuelni da saltas?