, prešlu u drugu najtopliju tačku
... takva vam je klima u Zaječaru.
, prešlu u drugu najtopliju tačku
... takva vam je klima u Zaječaru.

Stiglo sad, a vec sam se pozdravio s paketom.branja napisao:Pretpostavljam da kintu nisi dobio?
Poslato sa Lumia 925
H4wkeye napisao:Lazu. To im je izgovor. Ili je kombi u kvaru, ili neka nezgoda, ili vozac bolestan. Bex je katastrofa kurirska sluzba i treba je izbegavati u sirokom luku.Scuderia napisao:Strasno. Mada ima 65kg, ako je zaboravio to onda da ga j. Rekli su juce da je saobracajka bila i da danas stize sigurno i sad me ispalili za te reklamacije. Jel onda nadoknadjuju vrednost ako "nestane" paket ili?
Ma nema teorije da cu vise slati preko njih. Inace samo postu koristim, ali mi bilo zao lika trazio najjeftinije i zbog 300rsd razlike umalo da propadne sve. Mozda bi i progutao njihovu pricu, ali posle vasih poruka i sta sve ne procitah na internetu o njima, nema sanse.nuk napisao:Bex je u rasulu i moguće je da ostaneš bez paketa samo tako, ne bi verovao šta rade kuriri i koliko ove iz centrale boli q za to
Ja što znam za Timočku Krajinu je Timočka Buna,maxer napisao:u Timočku Krajinu su slali ljude po kazni, ili da tamo rade kao državni službenici ili da idu u zatvor koji je bio u Zaječaru
Bace vlašku magiju, omađijaju te pa ti sve lepšealeksa napisao:Ja sam cuo da se Vlahinje dobro ...![]()
Ma smesno.aleksa napisao:@scuderia
nije to puno