ps. već jednom napisah, druženje sa majstorima ima svojih prednosti. Majstor ti dođe na slavu, donese flašu vina, 200gr. kafe i delove za mali servis. itekako se isplati
Alfa Romeo Giulia
- TheWickerMan
 - Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
 - Garaža: AR Stelvio Estrema

Re: Alfa Romeo Giulia
što mislite da svako ima isto razmišljanje?
ps. već jednom napisah, druženje sa majstorima ima svojih prednosti. Majstor ti dođe na slavu, donese flašu vina, 200gr. kafe i delove za mali servis. itekako se isplati

Nije mi bila namera da poredim M3 i QV što se tiče performansi, samo sam hteo da naglasim da su vizuelno oba modela veoma slična.

Pa šta ako su vizuelno slična? Zar se tako kupuje auto ovog kalibra?
Tapatalk

Tapatalk
- Kornjaca Rade
 - Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
 - Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Pa to sto lici na m3 moze da joj bude samo plus, najlepsi bmw, mada ja i ne vidim tu slicnost o kojoj svi pricaju.

Yup, upravo tako. Definitivno ni M3, a pogotovo QV ne spadaju u racionalne kupovine, i dizajn jeste bitan.nidza napisao:Pa šta ako su vizuelno slična? Zar se tako kupuje auto ovog kalibra?
Tapatalk
Za nekoga plus, za nekog minus. Po mom mišljenju, nedostatak originalnosti i jeste najveći problem kod GiulieKornjaca Rade napisao:Pa to sto lici na m3 moze da joj bude samo plus, najlepsi bmw, mada ja i ne vidim tu slicnost o kojoj svi pricaju.
Meni iskreno nisu toliko slicni, silueta i generalno forma da, ali detalji su susta suprotnost. Koliko je M ostar, toliko je ovaj jajast. Svaki ce pronaci svoju publiku.

+1
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
- milospinkfloyd
 - Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
 - Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4

samo ljudi koji su u sitaciji da realno razmisljaju izmedju kupovine m3 i QV (pod tim mislim da raspolazu novcem za kupovinu oba i da se pri tom razmumeju u sta ulazu) mogu da navedu prednosti i mane...Ove baljezgarije: "alfa fanovi ce kupit QV ne zanima ih nista", "bmw fanaovi znaju da je bmw bolji", "preformanse na ringu", "10 hiljada jeftiniji ovaj ili onaj" padaju u vodu sve do jedne

Ja bi ovu temu zakljucao do izlaska 

I ja sam za to. Pa da se ponovo aktivira sredinom sledece godine 

- dragvorl
 - Site Admin
 - Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
 - Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
 - Kontakt:

Vala bas.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Čekaj jel ti hoćeš da kažeš da je M3 odvratan auto?BobanR napisao:Nije mi bila namera da poredim M3 i QV što se tiče performansi, samo sam hteo da naglasim da su vizuelno oba modela veoma slična.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- pedja
 - član 001
 - Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
 - Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Da se prebaci u temu o Koncept automobilima (koji nisu ugledali svetlost dana, ili serijske proizvodnje)?