Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Re: Dobro veče

Post od samo polako »

Jel se u Švajcarskoj kupuju vinjete?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: CL203 C160, PUG Expert 2.0hdi

Post od Darko »

Nek se bave sa mnom, ja ih u tome ne mogu spreciti. Mogu se sloziti sa tobom da je to beg od realnosti. Ali to je svestan, nameran i proracunat beg. Sve je stvar izbora. Mogu da biram da li cu gledati dnevnik u pola 8, neki reality program ili procitati neku lepu knjigu ili provesti vreme sa nekom dragom osobom. Zivot je vecini vec dovoljno tezak zbog ekonomskih i gomile drugih razloga, samo ti jos treba da slusas i pratis politicare. Naravno da ce povecavati minutaze politicarima na tv kao i reality programima jer je narod omadjijan njima. Ja sam sa njima svakako raskrstio :opustanje: kao sto kaze reklama za kosmodisk "mozda zvuci sasavo ali meni je pomoglo" :D
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

methane.master napisao:
Veljo, oće da budu neki ćevapi i u JP? :)

Biće svega, predizborno vreme je dobro vreme :)
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Darko napisao:Nek se bave sa mnom, ja ih u tome ne mogu spreciti. Mogu se sloziti sa tobom da je to beg od realnosti. Ali to je svestan, nameran i proracunat beg. Sve je stvar izbora. Mogu da biram da li cu gledati dnevnik u pola 8, neki reality program ili procitati neku lepu knjigu ili provesti vreme sa nekom dragom osobom. Zivot je vecini vec dovoljno tezak zbog ekonomskih i gomile drugih razloga, samo ti jos treba da slusas i pratis politicare. Naravno da ce povecavati minutaze politicarima na tv kao i reality programima jer je narod omadjijan njima. Ja sam sa njima svakako raskrstio :opustanje: kao sto kaze reklama za kosmodisk "mozda zvuci sasavo ali meni je pomoglo" :D
Nisi ni prvi ni prvi ni poslednji koji je to pokušao i kome se na početku to učinilo super i svi su nakon nekog vremena uvideli grešku...što je i normalno jer se ne može živeti van realnosti ako si normalna osoba. Nakon nekog vremena shvati se da se begom radi upravo ono što oni o kojih se beži i žele. Ne može se ostati čist ovde, mora da se uroni u govna da bi se otpušila kanalizacija. Inače, to važi ne samo za Srbiju, važi za celu civilizaciju koja ide u pogrešnom pravcu...što čini mentalni beg iz Srbije još težim i uzaludnijim.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:

Post od Darko »

Nisam govorio o nekom potpunom iskljucivanju iz svih mogucih drustvenih tokova. Jednostavno ne pratim politiku vise i to je to. Nema tu mnogo filozofije. Posvetio sam se sebi i poslu i sredjivanju svog zivota. Mozda cu nekad promeniti misljenje, ono sto je definitivno posle ovog perioda je da se mnogo bolje i pozitivnije osecam u svom malom zivotu i kao da se to pomera na bolje iz dana u dan. Koji je to level uzivanja kad krece dnevnik a ti sa zadovoljstvom otvoris pivo, promenis kanal i pustis muziku :kezo: Ko hoce da slusa dacica, vucica, tadica samo napred, udri..

Vremenom i lakse sagledas osobe oko tebe koje takve dnevno politicke teme takodje neinteresuju i kako oni i bez toga zive normalnim i uspesnim zivotom. Cesto su to osobe zenskog pola ali svejedno.

Cenim tvoj stav ali drzim sebi fige da ovako nastavim, bice uvek milioni onih koji ce ostati optereceni nasom politickom svakodnevnicom i zaglupljivanjem. Nece im smetati jedna ovca manje ;)

Jedan clanak za preporuku :bravo:

http://www.rudan.info/odustajem/
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Odakle ti to da su oni koji prate društvene tokove opterećeni njima i da oni koji to prate ne piju pivo, ne slušaju muziku i ne gledaju žene umesto da slušaju političare? Eto, već ulaziš u tipičnu grešku ljudi koji tako misle - smatraš da je tvoj stav ne samo ispravan nego i nadmoćan u odnosu na one koji ne misle tako. Kažem ti to unapred da ne bi ušao u takav način razmišljanja.

Btw, Vedrana Rudan se nije isključila, piše punom parom.
Korisnikov avatar
nmaric1993
Reactions:
Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
Garaža: Volvo v40 1.9 TD

Post od nmaric1993 »

Dobar dan, obavezno pogledati :kezo: :kezo:
Izvinjavam se ako je neko vec negde postavio :)
https://www.facebook.com/VolkswagenNorg ... 068398867/
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

samo polako napisao:Jel se u Švajcarskoj kupuju vinjete?
Da. Tj. moras na izlasku iz zemlje da imas vinjetu. Ovako kroz Svajcarsku ti niko ne gleda (iako bi trebalo da imas). Na izlasku na granici ti pogledaju, ne mozes da izadjes ako nemas.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:

Post od Darko »

@Starac, tako je, oni ne znaju ono sto ja znam :sreckovic: :kezo:

Vedranu sam ranije pratio uglavnom preko bloga. Od avgusta i tog teksta odustajanje nije pisala vise blog. Mislio sam da se skroz povukla. Nisam znao.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Mislim da je ovo njen najsvežiji tekst

http://www.telegraf.rs/vesti/1858063-za ... a-u-parizu
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Smeće.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Slika

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Velja napisao:
methane.master napisao:
Veljo, oće da budu neki ćevapi i u JP? :)

Biće svega, predizborno vreme je dobro vreme :)
Nesto na ovaj fazon? :D

Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Botovi hrane članove odbora... Samo da Velji ili još gore, meni, ne zapadne hranjenje milfistarke ili one iz NS. :kezo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

Risto napisao:@AcaKayak

Ja sam isto pratio rad Radulovića, možda grešim, ali mi se čini da je u pitanju demagog level Vučić. Kako je moguće da u par godina u dinamičnom okruženju on stalno priča istu priču, recimo da neka dešavanja zahtevaju korekciju programa a ja to nisam video.

Doduše, i u Evropi nema krštenih opcija i svuda vladaju neki demagozi. Retko gde se napreduje a to znači da su svuda slične priče na vlasti...
Ja sam se aktivirao i mogu vam reci da u samom pokretu ima jako dobrih ljudi koji su po prvi put u politici.
Videcemo kako ce proci u Srbiji a i kod mene u gradu[WHITE SMILING FACE]
Odgovori