+1, upravo zato sam i pitao. Izgleda je bord previše optimističan u BMW-uXepoj87 napisao:Meni nije jasno kakve veze ima tvrdnja da mi zvuci neverovatno to da je covek vozio po lokalu, dosao do kuce i na autoputu vozio 130, a pri tom ostvario 100 km/h prosek, sa vrstom asfalta i bukom u kabini?
Samo mi deluje kao da je resetovao bord kada je izasao na autoput, nista drugo.
Sent from my Sony
Koliko troši?
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Re: Koliko troši?
- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
zna se, golf dvicaFloyd napisao:Ne troši ništa a ide ko nevreme
------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
Bord jeste postao optimisticniji posle tuninga, ali nije drasticno - varira od 2% do 10 % zavisi od tankiranja. Evo to novostanje neresetovano posle 150km Amsterdamskih guzvi - prosecna brzina je pala, ali i potrosnja...
Ja idem do Nisa 200-250 km, na tempomatu 160-200 km/h, zakocim na 100 mozda 3km ukupnog puta kada me neko uspori, vratim se istom brzinom, bude mi prosek 100, samo zato sto izadjem iz grada na autoput i ubijem prosecnu brzinu.
Jedino ako zivis bas blizu autoputa, manje od 1km, pa da to ne utice na prosek.
Sent from my Sony
Jedino ako zivis bas blizu autoputa, manje od 1km, pa da to ne utice na prosek.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ne zive svi u hardkor gradskom/industrijskom jezgru gde ti cesto treba i po 30 min surove voznje do autoputa. Jednostavno podji od toga ne da ljuba laze nego da zivi u drugacijoj sredini nego vecina kod nas. A sve i da je resetovao bord kad je izasao na autoput ne kapiram kako to umanjuje uspeh.
Pa rekoh isto to u poslednjoj recenici, zar ne?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Prekjuce grad:

Sinoc grad:

Sent from my Sony

Sinoc grad:

Sent from my Sony
Crno dete,pa jel ti roditelji misle da ti pijes taj dizel 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ja cekam nekoga sa prosekom brzine ispod 20km/sat da vidim potrosnju 
EDIT
Gresim dusu, bio je Blackshadow...

Koji je ovo automobil, motor?
EDIT
Gresim dusu, bio je Blackshadow...

Koji je ovo automobil, motor?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Imao ja u petak 17kmh, na nekih 30ak km, prosek 12schonenk napisao:Ja cekam nekoga sa prosekom brzine ispod 20km/sat da vidim potrosnju![]()
E 200, automatik
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Pa ti si i moj slucaj opisao, to je neki moj prosek i stanje duha 
Poslednja dva meseca vozim na benzin i bas se oseti razlika u odnosu na tng. Racunao sam da tng trosim vrlo slicno, oko 12 lit. Tj, cini mi se da u gradu razlika i ne postoji, jer kad ne zalazim u vise obrtaje isto je benzin/gas. Kada sam na auto putu razlika je i do 30%, jer sam tu na 5k i vise obrtaja.
Posto imam jako kratke relacije potrosim i dosta benzina, do 3 litra na 100 km (leti oko 1,5). To mu u zbiru dodje (pretoceno u cenu benzina) do 10 litara u gradu. Leti oko 8,5 zimi do 10.
Vidim da je ovaj hdi jako stedljiv, jer mozda samo leti mogu da se primaknem ovoj cifri u skoru.
Najveca usteda je tokom letnje sezone na otvorenom. Letos sam isao do Omisa preko Bih, cena tng oko 50 dinara sve do Jadrana. Trosio sam oko 10-11 lit tng. Pretoceno u cenu benzina to je 3,9 lit benzina.
Poslednja dva meseca vozim na benzin i bas se oseti razlika u odnosu na tng. Racunao sam da tng trosim vrlo slicno, oko 12 lit. Tj, cini mi se da u gradu razlika i ne postoji, jer kad ne zalazim u vise obrtaje isto je benzin/gas. Kada sam na auto putu razlika je i do 30%, jer sam tu na 5k i vise obrtaja.
Posto imam jako kratke relacije potrosim i dosta benzina, do 3 litra na 100 km (leti oko 1,5). To mu u zbiru dodje (pretoceno u cenu benzina) do 10 litara u gradu. Leti oko 8,5 zimi do 10.
Vidim da je ovaj hdi jako stedljiv, jer mozda samo leti mogu da se primaknem ovoj cifri u skoru.
Najveca usteda je tokom letnje sezone na otvorenom. Letos sam isao do Omisa preko Bih, cena tng oko 50 dinara sve do Jadrana. Trosio sam oko 10-11 lit tng. Pretoceno u cenu benzina to je 3,9 lit benzina.
Meni vec par hiljada km nije resetovan, 29kmh prosek i 8.7l
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Juče resetovao pa nemam sliku. Portrošnja 7,9l, prosečna brzina oko 25 km/h
Širim haos!