Dobro veče
Re: Dobro veče
U holivudu, hoće da postane glumica.  Ali za sad joj je najveći uspeh što joj se dupe pojavilo u jednoj sceni vuka sa vol strita 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ccc, u Srbiji se ničiji trud ne ceni. Ko zna koliko je puta morala da klekne, legne, digne noge...stefanan napisao:Ali za sad joj je najveći uspeh što joj se dupe pojavilo u jednoj sceni vuka sa vol strita
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ako je stiglo do Kurira, znači da je na kraju imao unikatnu Lagunu kabriolet. Xeroj Styling.Xepoj87 napisao:Izbagovao se mobilni... Kada me je drknuo, meni se malo nakrivio gepek, a njemu se Laguna skupila cela.
Ostatak na naslovnoj stranici Kurira

Često sam ih ko klince viđao na BK. Za nju mi je žao što se provlače po novinama, jer je dobro dete, ali užasno iskompleksirana, a ovaj mali je bio totalni indijanac.stefanan napisao:U holivudu, hoće da postane glumica. Ali za sad joj je najveći uspeh što joj se dupe pojavilo u jednoj sceni vuka sa vol strita

Širim haos!

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Dobro vece.   Od danas do 28. traje akcija ispravno vozilo bezbedno vozilo ako nekog zanima. Posle 28. krece kontrola.
 Od danas do 28. traje akcija ispravno vozilo bezbedno vozilo ako nekog zanima. Posle 28. krece kontrola.

Od danas do 28. traje akcija ispravno vozilo bezbedno vozilo ako nekog zanima. Posle 28. krece kontrola.
 Od danas do 28. traje akcija ispravno vozilo bezbedno vozilo ako nekog zanima. Posle 28. krece kontrola.Re: Dobro veče
Sta kontrolisete ?

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .

Folije :-D
TT

TT
Šilje onu stvar na prosečnog Srbina 

Koji nema pare za cigare a kamoli zimske gume

Ti imas atest tebe boli uvo,ja se pozivam na Djordja VajfertaHeinz napisao:Folije :-D
TT

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
pa nek batali pljuge imaće više za gorivostefanan napisao:Koji nema pare za cigare a kamoli zimske gume

Boringly average, but also perfect for school run mums