https://www.youtube.com/watch?v=wV_BPDi8Ems
Dobro veče
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Dobro veče
To sam i ja rekao sve dok je nisam video uživo na 2 metra od mene. Voleo bih da smrt kada dođe po mene izgleda tako.Day Walker napisao: Posle ovog bangavog, pitanje je dal bi je i usranim stapom pipao![]()
Poslednja izmena od methane.master u 22 Nov 2015, 22:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Pre neki dana, vozim Zrenjanincem kod Metroa. Neki Daewoo ili Daihatsu ili tako nesto stigao Passata B3. Passatu nista , sem mozda ogrebotine na braniku, koju u mraku nisam video, jer je bio crn. Ali nije bio deformisan. A ovaj ,,japanac,, zguzvan napred, onako, prilicno...
Sasvim ocekivano. Prednji deo je i pravljen da se guzva kako bi upio udarac, zadnji nije.
Mene je jos sa 406 raspalio lik sa C3. Puklo je toliko da sam mislio da mi je napravio trovratni hec od karavana. Kada sam izasao, blago ogreban branik i pukao jedan plasticni nosac, nije cak ni iz zabica ispao. C3 se deformisao, ispucao airbag-ove, sjebao farove, haubu, vezni, hladnjake itd... Jbg...
Mene je jos sa 406 raspalio lik sa C3. Puklo je toliko da sam mislio da mi je napravio trovratni hec od karavana. Kada sam izasao, blago ogreban branik i pukao jedan plasticni nosac, nije cak ni iz zabica ispao. C3 se deformisao, ispucao airbag-ove, sjebao farove, haubu, vezni, hladnjake itd... Jbg...
Mene kada je Oliver Mandic drknuo Lagunom u zadnji kraj E ka
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pritom videti crash test tog Seicenta.
P8 Lite TT
P8 Lite TT
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jesi ga izbombardovao?Xepoj87 napisao:Mene kada je Oliver Mandic drknuo Lagunom u zadnji kraj E ka
Širim haos!
Seicento je sasvim ok primio udarac. Da nije toliko niži od S klase, i on bi se "dočekao" branikom, a ne haubom, pa bi prošao još bolje. Ovako je ispalo kao kad autom udariš u kamion.
Ђенерал Јанковић
Izbagovao se mobilni... Kada me je drknuo, meni se malo nakrivio gepek, a njemu se Laguna skupila cela.methane.master napisao:Jesi ga izbombardovao?Xepoj87 napisao:Mene kada je Oliver Mandic drknuo Lagunom u zadnji kraj E ka
Ostatak na naslovnoj stranici Kurira
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Hajlajt tvoje karijere 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Naguzio ga Oliver
Kako se covek oblacio u spotovima, bogami
Mecki poliranje kosta ko pola Lagune
Urose ponavljas taj test sa Sicentom non-stop, kao da je jedini koji su gledao. Kao neki S klasu Amg
Inace sto se tice Kebe da li je cigan. Pitali onog alkosa Risticevica sta misli o tome sto je Keba izvadio potvrdu da nije cigan, a ovaj ce: Kakvi su nasi sudovi ne bi me cudilo i da jeste!!! Ja mislim da jeste.
Nego gde mu je kerka, Tasa Kojic Keba?
Poslato sa Lumia 925
Urose ponavljas taj test sa Sicentom non-stop, kao da je jedini koji su gledao. Kao neki S klasu Amg
Inace sto se tice Kebe da li je cigan. Pitali onog alkosa Risticevica sta misli o tome sto je Keba izvadio potvrdu da nije cigan, a ovaj ce: Kakvi su nasi sudovi ne bi me cudilo i da jeste!!! Ja mislim da jeste.
Nego gde mu je kerka, Tasa Kojic Keba?
Poslato sa Lumia 925