Ne postoji Mini Cooper S JC imas Mini Cooper JCW.
Inace ja kad sam otisao u Ford , otisao sam zbog Fieste ST (da bih posle otkrio da taj auto nije ni izasao tada tek Focus ST izasao ) , mislim da je to najbolji odnos dobijeno ulozeno s obzirom na ona fenomenalna sedista.
Sedeo sam u salonu u Nemackoj u jednoj,jako lep auto,ali i dalje je plastikaner unutra,kome ne smeta odlican je auto.
Poslednja izmena od Milos u 19 Nov 2015, 14:01, izmenjeno 1 put ukupno.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
BTW Urose kakve veze ima sto se Fiesta ST ne prodaje u Srbiji?Ne prodaju se ni Abarti,nije se prodavao ni moj Golf,sve moze da se uveze,a verujem i naruci u Grand Motors.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
BTW Urose kakve veze ima sto se Fiesta ST ne prodaje u Srbiji?Ne prodaju se ni Abarti,nije se prodavao ni moj Golf,sve moze da se uveze,a verujem i naruci u Grand Motors.
Ne prodaje se ergo ne znamo koliko košta. Ispod 20-21 k opremljena slično kao Swift neće biti. Swift ima jedan trim level. Mene zanima koliko košta konkurencija mene u Srbiji.
Twingo rs verujem da je jeftiniji od Swifta, ali je Swift bolji.
Fiesta je bolje.opremljena od Swifta samim time sto.idu Recaro sedista koja u Swiftu mozes da sanjas.
Sama doplata za Recaro sedista, kada bi bila u Swiftu, bila bi veca od sve te opreme zajedno.
Pri tom pricas o HH duhu i samurajima, a onda su ti bitniji tempomat, xenoni i keyless entry, koje swift standardno ima, a kod.fieste se doplacuju, nego recimo bolja sportska sedista.
Sve na Fiesti je na visem nivou, i ako na papiru to deluje isto, kao recimo da oba imaju radio sa usbom.
Mozes da probas da isteras nesto na silu, ali Fiesta je dve lige ispred Swifta u svakom pogledu, pa je sama cinjenica da mozes da je dobijes za malo vise para, naucna fantastika, jer bih ja ocekivao da onoliko bolji auto platim 50% vise, a ne 20.
Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 19 Nov 2015, 15:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Jeste
Daleko ste otišli u priču, pogotovo oko cena. Fijesta jeste fenomenalan auto i reper u klasi, i uz to i jedan od jeftinijih. Zom logikom ništa drugo ne bi trebalo da se proda na nivou višem od statističke greške, ali se proda...
Pri tome je još jedan odličan feature fijeste doplata za moutune od svega par stotina evra.
Svift je klasa niže po svemu i sasvim je normalno da je jeftiniji par hiljada, ali to su normalne razlike u klasi po cenama. Ako odeš od fijeste u klasu više razlike su maltene adekvatne dobitku...
Cela priča je da je svift sport jedan odličan epilog serije zanimljivih auta u toj klasi, i cenovnom rangu, epilog svojih generacija, konkurencije u raznim tvingoima rs, 500 abartima, i da je to stvarno najbolje što je izašlo u toj klasi...
I bio je, ali su valjda ostali porasli, a Swift je ostao na veličini Punta. Stari Punto nikad nije bio mikro klasa, to je bio Seićento, a Punto je bio B ko dobar dan.
Ali eto, vremena se menjaju izgleda, i cele klase rastu.