To ti je fabrički alarm. Aktivira se kad se otvore neka vrata, a auto je zaključan. Pali se sirena više puta uzastopno. Nije klasičan zvuk alarma na koji su svi navikli pa i ne obraćaju pažnju. Pošto Civic ima dve sirene, odlično se čuje kad se upali alarm.Ralee napisao:Slazem se, bar se nadam da ce nedaj boze odvratiti bar ove amatere. Honda izgleda da ima neki alarm, na staklima ima nalepnice, a i neka crvena lampica na centralnoj tabli svetli. Da li je to indikator da je zakljucana ili je nesto drugo nisam ispitivao.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Malopre sam se zezao sa kandzom, meni ono nesto i nije  bas sigurno.  Deluje mi da je malo labavo, lako se montira ali meni ostavlja utisak da nije cvrsto, malo "radi", par puta sam probao da vidim da li sam dobro zakljucao posto je previse labavo, valjda tako treba da bude.
  Malopre sam se zezao sa kandzom, meni ono nesto i nije  bas sigurno.  Deluje mi da je malo labavo, lako se montira ali meni ostavlja utisak da nije cvrsto, malo "radi", par puta sam probao da vidim da li sam dobro zakljucao posto je previse labavo, valjda tako treba da bude.