Sent from my Sony
Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Ma to im je fora, da im pljusnes kintu i da biras boje instrumenata
Ali jesu nekako oskudni 
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Može im se 
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Tradicija se ne kupuje,tradicija se ima 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ne da nije los nego je vrhunski. A font iz golfa dvojke je radi fore i super izgleda.
Inače najbolji džip koji sam vozio. X5 se mnogo lošije vozi i više se oseća težina i ako je bez ikakve diskusije, bolji auto u pitanju.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Drugim recima porsche je bolji auto, a bmw bolje prevozno sredstvo 
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Vec sam pisao kad iz Cayenna sednete u Macana, place vam se od instrument table.

Mada ni slika ne moze da docara realnu razliku. U Cayennu su em veci, em ih ima vise, em aluminijum puca na sve strane. U Macanu deluju tragicno i malo.

Mada ni slika ne moze da docara realnu razliku. U Cayennu su em veci, em ih ima vise, em aluminijum puca na sve strane. U Macanu deluju tragicno i malo.
Koliko je ovaj Turbo sa slike? Rekao bih kao 3 Makana 
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Floyd napisao:Inače najbolji džip koji sam vozio. X5 se mnogo lošije vozi i više se oseća težina i ako je bez ikakve diskusije, bolji auto u pitanju.
Kontam da je razlika u tezini bar 300 kg, tako da je, uz nize teziste, vrlo logicno sto se bolje vozi...
Nema veze koliko je, i obican Cayenne ima istu tablu.Floyd napisao:Koliko je ovaj Turbo sa slike? Rekao bih kao 3 Makana
Nize teziste je najveca razlika.DukeNS napisao:Floyd napisao:Inače najbolji džip koji sam vozio. X5 se mnogo lošije vozi i više se oseća težina i ako je bez ikakve diskusije, bolji auto u pitanju.
Kontam da je razlika u tezini bar 300 kg, tako da je, uz nize teziste, vrlo logicno sto se bolje vozi...
Pride, X5 koji je Floyd vozio, nije imao Dynamic druve, adaptive susp i ostale specijalitete koji treba da prave ogromnu razliku.
Ok... mislio sam da je ovo neki njihov idividual.Laki021 napisao:Nema veze koliko je, i obican Cayenne ima istu tablu.Floyd napisao:Koliko je ovaj Turbo sa slike? Rekao bih kao 3 Makana
Izgleda bolje kad se sve sagleda zajedno. Van konteksta deo sa satovima izgleda baš prevaziđeno.Floyd napisao:Eh sad, pa nije baš toliko loš
Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Nije to mala razlika, al očekivao sam 2400, meni je na 2850 pri 120. A trosi 5.7-6 na toj brzini.Markoni napisao:Tacno 2500, na 150 kmh je na 3000 o/min.Uroš S. napisao:Koliko rpm sam mislio?
P8 Lite TT
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
P8 Lite TT
u golfu 1.2 sa 5 brzina je 140 na 3000 rpm a cini mi se da je na 120 nije vise od 2600.
nova mazda 3 je na 2400rpm cak i u najslabijoj 1.5 atmo verziji...