Ja sam jos prosle godine video par puta Vectru sa reg BG 031 UE, sad da li je platio ili izboksovao preko neke veze da dobije ovu kombinaciju ne znam ali znam da bih je rado posedovao.
Zanimljive registarske tablice
Re: Zanimljive registarske tablice
Kao sto "rece" dragvorl
za ovaj fazon tablica.
Ja sam jos prosle godine video par puta Vectru sa reg BG 031 UE, sad da li je platio ili izboksovao preko neke veze da dobije ovu kombinaciju ne znam ali znam da bih je rado posedovao.
A onda sam nakon nekog vremena u Uzicu video na jednom vozilu UE 031 UE
To em nije seljacki, po meni, em je
Pogotovu kao u slicaju Vectre ako ste Uzicanin sa prebivalistem u Beogradu, recimo.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jeste, i ti to stavis na klicu, i onda klica iznenada odeeeeeeee 
Onda na brzaka nadjem neke stare koriscene tablice u tamo nekoj garazi i montiram ih cisto da ih ima. 
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
To je registrovao moj drugar, ali bukvalno kismimethane.master napisao:Kismi?![]()
![]()
Sent using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
E klasa w211
BG GIGI xD
BG GIGI xD
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa jel mu to stvarno prezime ili neka zaje*ancija koja košta 80kilo dinara ;-) ?ivancho napisao:To je registrovao moj drugar, ali bukvalno kismiZvao me da dodjem da vidim posto mu nisam verovao
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Znam da je po nekim zemljama (dok smo mi slova imali samo za gradove
) bilo aktuelno KISS ME. E sad dal ovaj hoće tako nešto, ja ne znam.
Имам једно потпитање...
danas sam video raspalo Asconu sa tablicama BG RARA :trljamoci: :trljamoci: :trljamoci:
Nisam lepo video auto, tj da li su original, al kulturno su nakacene u okvire, ne verujem da bi se neko zajebavao sa tim... Mada, ne verujem ni da bi neko platio tablice vise nego sto vredi auto
Nisam lepo video auto, tj da li su original, al kulturno su nakacene u okvire, ne verujem da bi se neko zajebavao sa tim... Mada, ne verujem ni da bi neko platio tablice vise nego sto vredi auto
Kad mogu oni u UK da izdvoje par miliona za table, a auto vredi par stotina hiljada, zasto ne bi mogao neki Perica na askonu da stavi? 
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
NexT napisao:danas sam video raspalo Asconu sa tablicama BG RARA :trljamoci: :trljamoci: :trljamoci:
To mi komšija, RA RA su mu prva dva slova imena i prezimena, matori ima oko 70 godina, mnogo je čudan, da mu vidiš vizitkartu, The Aristocrat of Modern Magic, Super Comedy Clown Magic Show, ne pitaj me čime se bavi, ne znam
Vidjao sam i ja tu Asconu, a sa WOW tablicama postoji i bordo nova E klasa. Rekao bih da je firma World Of Wine u pitanju posto mi vlasnik kola deluje suvise ozbiljno za takvu tablicu...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Uroše, je l' to na Nbg-u? I jeste sigurni da je Askona u pitanju?Uroš S. napisao:To mi komšija, RA RA su mu prva dva slova imena i prezimena, matori ima oko 70 godina, mnogo je čudan, da mu vidiš vizitkartu, The Aristocrat of Modern Magic, Super Comedy Clown Magic Show, ne pitaj me čime se bavi, ne znam
A kanta neka od Opela, prilicno sam siguran da sam video Askonu... Tablice su najkvalitetniji deo metala na onom autu
Djordjevic je napravio prvo NeXT sokice, a sad se bacio na vino (tj pre neku godinu) i jako je ozbiljno ulaganje u pitanju i sam pristup poslu...
imaju nekoliko kola sa WOW tablama, bas sutra idem kod njih na Palic.Markoni napisao:Vidjao sam i ja tu Asconu, a sa WOW tablicama postoji i bordo nova E klasa. Rekao bih da je firma World Of Wine u pitanju posto mi vlasnik kola deluje suvise ozbiljno za takvu tablicu...
Tapatalk Post
Djordjevic je napravio prvo NeXT sokice, a sad se bacio na vino (tj pre neku godinu) i jako je ozbiljno ulaganje u pitanju i sam pristup poslu...