Zarad zelenih, isključujem se
Turbo benzinci vs turbo dizeli
Re: Renault Clio RS 197
Ispadoh ostrašćeni onečišćivač okoliša
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Pa bolje da se diskutuje oko ovakvih tema nego da se napusava oko politike, nacionalizma i sl.
Steta sto nema Rakhila da se ukljuci u pricu, da podrzi atmo stranu.
Sent from my Tapatalk using Alcatel One Touch Idol
Steta sto nema Rakhila da se ukljuci u pricu, da podrzi atmo stranu.
Ja bih se ukljucio al ne znam na koju stranu, nekad mi je drazi dizel nekad benzin :|
Da, ali tema je reno clio.
Posle kada kupim ovakav auto, necu moci da ispratim tuning korake, jer ce 70% teksta biti dizel vs benzin
Posle kada kupim ovakav auto, necu moci da ispratim tuning korake, jer ce 70% teksta biti dizel vs benzin
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
To je najmanji problem da se postovi prebace u temu dizel vs. benzin i da se nakon toga ovaj moj post izbrse. 
Mc jel te ne mrzi da baciš zadnjih par postova tamo pa da nastavimo?
Čisto da za nikaragvu nekad tema bude preglednija
Čisto da za nikaragvu nekad tema bude preglednija
Imaju i dizel i benzon jasnih prednosti s manuelnim menjacem i nikakvih prednosti s menjacem kao sto su moderni automatici koji mogu da promene 150 brzina u sekindi. Ko to nije probao, sasvim je logicno da prica o gusenju i slicnim stvarima. Ja se ne secam da sam ikad osetio promenu brzine u automatiku s dva kvacila, tako da je potpuno nebitno gde imas snagu kada on bukvalno dodje do potrebne brzine brze nego sto tebi informacija proputuje telo od mozga do ruke.
I da, nema diskusije oko toga da je dizel prijatniji i benzinac zanimljiviji, to je cinjenica.
Sto se tice atmo benzinca u fokusu, to je takva jadna katastrofa da mu ne vidim ni jednu jedinu pozitivnu stranu.
I da, nema diskusije oko toga da je dizel prijatniji i benzinac zanimljiviji, to je cinjenica.
Sto se tice atmo benzinca u fokusu, to je takva jadna katastrofa da mu ne vidim ni jednu jedinu pozitivnu stranu.
Poslednja izmena od AcaKayak u 06 Okt 2015, 16:27, izmenjeno 1 put ukupno.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Bice ociscena tema kad budem pri racunaru.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Od cega da se cisti kad pisemo o autima?
Da banujemo Dragana i da resimo stvar.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Cena paketa u tom trenutku...AcaKayak napisao: Sto se tice atmo benzinca u fokusu, to je takva jadna katastrofa da mu ne vidim ni jednu jedinu pozitivnu stranu.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Prebacicemo u novu temu, na to se misliAcaKayak napisao:Od cega da se cisti kad pisemo o autima?
Grujo, ok 
Ji4, ovo se toliko vuce da bih uvek pre uzeo auto star godinu dana s normalnim motorom.
Ji4, ovo se toliko vuce da bih uvek pre uzeo auto star godinu dana s normalnim motorom.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Ne grešim, ja sam pričao o uživanju u vožnji u vozačkom smislu.Velja napisao:Evo promeniću tu tradicionalno iritantnu stilsku figuru() u politički korektno ,,lagodno uspinjanje urbanim vrletima dizel-autom u kom su petorica uhranjenih putnika'' gde opet benzinac može samo da se skloni u stranu, da ne ometa saobraćaj.
![]()
Grešiš. Taksisti itekako gledaju sopstveni komfor i lakoću/užitak u poslu koji rade, tj voze kola po gradu. Dosta njih provedu dobar deo života za tim volanom i ne teže džabe svi Mercedesu dizelašu.Mladen7 napisao:Taksisti bi mogli objasniti šta je najisplatljivije i šta zahteva najmanje rada u vožnji-što je po meni totalni kontrast od pojma uživanja u vožnji.
Ti sad Veljo pričaš o udobnosti... o Mečki dizel-kakve to veze ima sa iole dinamičnim i autom koji ima odlične performanse.
Miloše druže,polako, nemora dragan da bude banovan
TT
Aco kad pišeš o fokusu napiši i koji je model, motor i to. Nije isto 1.4 u mk2 i st sa 170ks u mk1, oba n/a.
I u čemu je problem, kako sam skontao taj neće ni preko 140, tu nije do motora kao motora problem...
I u čemu je problem, kako sam skontao taj neće ni preko 140, tu nije do motora kao motora problem...