TT

Nije, ali praksa je ipak pokazala drugačije u mnogim stvarima. Kao što recimo auspuh pre "prosvira" kod nekog ko vozi kratke relacije u gradu ili uopšte ređe vozi auto, nego kod onoga ko je stalno na otvorenom/magistrali. Ili, kao što je poznato da auto više propada na parkingu kada stoji i ne vozi se, nego onaj koji se redovno (i umerenoljubitelj napisao:Nije to jogurt da se pokvari od stajanja...
 ) vozi. Dakle, nije baš sve crno ili belo, ima ponegde i sivo...
) vozi. Dakle, nije baš sve crno ili belo, ima ponegde i sivo...  

Hoce posle 30 godina stajanja prosvira auspuh, ali mi ovde pricamo o smesnim kilometrazama i par godina starim autima koji koriste skupe i kako kazes kvalitetne gasne sisteme.Saša napisao:Nije, ali praksa je ipak pokazala drugačije u mnogim stvarima. Kao što recimo auspuh pre "prosvira" kod nekog ko vozi kratke relacije u gradu ili uopšte ređe vozi auto, nego kod onoga ko je stalno na otvorenom/magistrali. Ili, kao što je poznato da auto više propada na parkingu kada stoji i ne vozi se, nego onaj koji se redovno (i umerenoljubitelj napisao:Nije to jogurt da se pokvari od stajanja...) vozi. Dakle, nije baš sve crno ili belo, ima ponegde i sivo...

Ne bi valjalo da me izneveri sad posle ovoliko hvaljenja, sve sam otiske na prstima izlizao od kuckanja.
 Ne bi valjalo da me izneveri sad posle ovoliko hvaljenja, sve sam otiske na prstima izlizao od kuckanja.