Sent using Tapatalk
Sport
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Sport
"... i sada ce ova lepa dama imati prilike da vidi kako se izvodi slobodan udarac sa 20 metara" Kovinjalo (R)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Da li to Aca Stojanovic sve vreme Esli Janga zove Esli Kolom, ili mi se samo cini???
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kako vas nije blam da sudije toliko moraju da "navlace" za vas... Jadno i bedno... 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Meni samo nije jasno kako vas nije blam da stalno kukate na sudije...Delija napisao:Meni samo nije jasno kako vas nije blam da sudije toliko moraju da "navlace" za vas... Jadno i bedno...
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ni meni nije jasno kako neko ima obraza da kaze da je sudjenje bilo fer 
Brzine idu u H-a !!!

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja nisam gledao tekmu, pa neću da komenatarišem suđenje. Znam samo da nikad ne mogu obe strane biti zadovoljne. Vidimo se sledeće sezone.
Posetite www.garaza.rs !
Da, uvek sudije, neravan parket, slabo svetlo, jajasta lopta...
Posle drmanja koša, pljuvanja... nije mi jasno kako neko ima obraza da komentariše bilo šta
Posle drmanja koša, pljuvanja... nije mi jasno kako neko ima obraza da komentariše bilo šta
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Eeee, a Saši Iliću nije bila visoka trava?perfiko napisao:Da, uvek sudije, neravan parket, slabo svetlo, jajasta lopta...

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Jadni grobari, nista od toga nisu radili na predhodnoj utakmici.....perfiko napisao:Da, uvek sudije, neravan parket, slabo svetlo, jajasta lopta...
Brzine idu u H-a !!!