Laganih 1200stefanan napisao:Ja odigrao M.City-West Ham gg3+ za 1000. Malo da se nerviram
Kladionica
Re: Kladionica
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Reci ti njemu da ako bude igrao na Leverkuzen nece imati ni statue ni 'leba da jede.Milos napisao:
Braco sta mislite ? Leverkuzen ili statue ?
Salu (a i subjektivnost na stranu), ali mislim da ce Dortmund dobiti ovo. Ove sezone su u dobroj formi i nemaju poraz u ligi, a Leverkuzen nisu pobedili zadnjih 4 puta, i jos se igra na Westfalenu. Sa druge strane Leverkuzen je lose zapoceo sezonu ali svakako imaju odlican tim. Ja bih ovde igrao 1&GG.
Sutra i dvojka na Junajted, taman da se priblize Sitiju na 2 boda posto su nesretnici izgubili od West Ham-a.
Sutra jako u gostima, uz ta tvoja dva ja predlazem 2 na Ajax i Juventus koji bi morao da pobedi u prvenstvu.
Osim toga Totenhem-Kristal palass 1 ili gg, Napoli-Lazio 1 (napoli jos pobedu u seriji a), Partizan 1, Hearts - Aberdeen gg. Ja cu verovatno nesto od toga single da odigram
Osim toga Totenhem-Kristal palass 1 ili gg, Napoli-Lazio 1 (napoli jos pobedu u seriji a), Partizan 1, Hearts - Aberdeen gg. Ja cu verovatno nesto od toga single da odigram
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI

Moj tiket za sutra
- methane.master
- stefankmn
Uglavnom samo ovakve tikete igram 
Ovo je poslednje sto sam pogodio. Jos malo pa ce godinu dana
Na 60din 158k

Ovo je poslednje sto sam pogodio. Jos malo pa ce godinu dana
Na 60din 158k

Sutra je taj dan 
- stefankmn
Nadam se da je Bog "Subscribed" na ovoj temi
hahaha
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Stvarno je fino sastavljen tiket, ako sutra budem igrao, prepisacu dva, tri para. 
- methane.master
Tiket je toliko sulud da ću prepisati ceo. 
Nego pade mi napamet... Daleko od sigurnog, ali po ovoj kvoti možda treba probati.
Chievo - Inter 2@2,15
Mana je što je podnevni termin, oa teško da ću stići.
Mislim da je i na Juve jaka kvota. Ipak jutro je,pametnije,od večeri.
Sent using Tapatalk
Nego pade mi napamet... Daleko od sigurnog, ali po ovoj kvoti možda treba probati.
Chievo - Inter 2@2,15
Mana je što je podnevni termin, oa teško da ću stići.
Mislim da je i na Juve jaka kvota. Ipak jutro je,pametnije,od večeri.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- stefankmn
Ovo sto sam igrao idem logikom :
@juve vreme je da dobije. A ako dobije mislim da ce ih rasturiti, pa otud i 4+ ali ipak ako dodje neko iznanadjenje pa x2
@MAN UTD igraju se toplo hladno . Zaboleo ih je poraz od psv sigurno i povreda Shawa pa ce da idu na sve ili nista
@ajax i fejnord oni su mi nekako stabilni i kada krenu sa dobrim igrama tako i igraju. Mozda bolje ajax odigrsti 3+ sigurnije je ali ajd sta da radim
@cska veliki favorit i cisto sumljam da ce izgubiti. Ako dodje iz 2-2 ocekujem i golove
@plzen njega sam cesto igrao na golove u prvom i retko kad me prodao . Nadam se da nece i sad
@juve vreme je da dobije. A ako dobije mislim da ce ih rasturiti, pa otud i 4+ ali ipak ako dodje neko iznanadjenje pa x2
@MAN UTD igraju se toplo hladno . Zaboleo ih je poraz od psv sigurno i povreda Shawa pa ce da idu na sve ili nista
@ajax i fejnord oni su mi nekako stabilni i kada krenu sa dobrim igrama tako i igraju. Mozda bolje ajax odigrsti 3+ sigurnije je ali ajd sta da radim
@cska veliki favorit i cisto sumljam da ce izgubiti. Ako dodje iz 2-2 ocekujem i golove
@plzen njega sam cesto igrao na golove u prvom i retko kad me prodao . Nadam se da nece i sad
- methane.master
Pa eno okačio čovek gore. 
@Stefan
Ovakve tikete vredi probati. Pa ako uleti, baš je uletelo.
Još jedno zapažanje... Zaobići ću L'pool - Norwich. Svi vide 1 ovde, verovatno će i doći ali toliko puta sam se opekao na L'pool koji je totalna šizofrenija od kluba, a i gosti umeju da budu gadni.
@Stefan
Ovakve tikete vredi probati. Pa ako uleti, baš je uletelo.
Još jedno zapažanje... Zaobići ću L'pool - Norwich. Svi vide 1 ovde, verovatno će i doći ali toliko puta sam se opekao na L'pool koji je totalna šizofrenija od kluba, a i gosti umeju da budu gadni.
Širim haos!
- stefankmn
Sto se tice liverpoola mislio sam da odigram singl Norwich DP22. Kvota je 25 u Mozzartu.