Tj mozda je vec sad imam posto je zabrana stupila na snagu 19.6. ali sacekacu sutra...
Dobro veče
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Dobro veče
Sutra dobijam dozovlu posle 3 meseca
Tj mozda je vec sad imam posto je zabrana stupila na snagu 19.6. ali sacekacu sutra...
Pamet u glavu sad, nemoj da te uhvate sl put 
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ima vise kazni nego ja kila 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Gaginh0
Ne znam jesam pisao da sam naduvao za 1.maj?
E ako nisam, evo sad sam napisao, to tek cekam...
Ali kad to prodje onda stvarno nemam vise nista da ne ureknem. Ali ne nedostaje mi auto, vrv sto je svo vreme bilo lepo vreme pa sam picio motorom gde sam hteo
A sto se tice kazni, 90% njih sam napravio u razdoblju 15-20 godina starosti, bilo je i sitnih i krupnih. A u poslednjih 5 godina samo ove dve, ali vredne jbg...
E ako nisam, evo sad sam napisao, to tek cekam...
Ali kad to prodje onda stvarno nemam vise nista da ne ureknem. Ali ne nedostaje mi auto, vrv sto je svo vreme bilo lepo vreme pa sam picio motorom gde sam hteo
A sto se tice kazni, 90% njih sam napravio u razdoblju 15-20 godina starosti, bilo je i sitnih i krupnih. A u poslednjih 5 godina samo ove dve, ali vredne jbg...
Koji si pokajnik 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Gagi na koliko bambija si trenutno?
- Gaginh0
Za sad 6, nisam imao nijedan od kada je donesen zakon, ovo su prvi a uskoro ce i drugi... Zato sam se raspitivao za bodove pre par dana.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
U svakom slucaju se pazi, imaces 12 u jednom trenutku sto znaci jos jedan alkohol, crveno, puna linija i slicno i znojis se sta ce biti sa dozvolom... Vozi ko po jajima do ne istekne barem prvih 6
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
- Gaginh0
Sve znam, ali zaboravi covek... Nadam se da cu dobiti samo 3 meseca za alkohol, a ne 4,5...
Da se smirim, jedino da se ozenim, kupim profi fotoaparat i kozne sandale i krenem da slikam okolo da bih smirio dusu
Da se smirim, jedino da se ozenim, kupim profi fotoaparat i kozne sandale i krenem da slikam okolo da bih smirio dusu
Pa lagano...
Ozbiljna jesen je pred nama , boli me koleno vec par dana , sprema se zahladjenje.
-
Dzoni_m
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Pa hoce li vise jbt. Prokuvah. Kad ce prijatnih 10 i mrazic ujutru.... 
Mrazic ? Da nisi ti Barjaktar sutra na nekom skupu gradjana