Citam sad u hronici kako je Serif Konjevic imao sudar. Vozio je nov Range Rover. Je l' moguce da bas tako ubijaju sa parama? Pritom, ja ne znam ni jednu njegovu pesmu, ne znam ni kako izgleda, a gari djira kola od 100 somica...
On je matora kuka na estradi. Ovi novi sa dvaes i kusur sto su snimili tri pesme i urlicu po splavovima i diskotekama voze dobra kola pa sto ne bi i on.
Tacno + uspesni sportisti.
To sto su mnogo zaradili i sto je sasvim prirodno da ih vidimo u luksuznim automobilima, ogroman procenat tih auta su divljaci.
Javna je tajna da odredjene grupe rade samo tu kombinaciju. Posto sportisti, pevaci i odredjena grupa biznismena... imaju prijavljen boravak u inostranstvu i uredno mogu da voze na stranim tablama, a ujedno uopste nisu sumljiva lica ni zbog posla kojim se beve niti je sumljivo sto voze skupe automobile.
Pa im onda daju da voze divljake skinute sa osiguranja u inostranstvu ovde po Srbiji. Cak se i ne ide previse duboko u skrivanje, voze na klasicne falsifikovane saobracajne koje nasi saobracajci ne mogu da provale i na tablice skinute sa legalnih automobila.
Jedini problem koji mogu imati jeste ako im slucajnim uzorkom ili dojavom auto ode na proveru (desava se ali bas retko) ili ako dozive udes pa nemaju validno osiguranje.
A cene im se krecu oko 15.000e za auta koja kostaju preko 100.000e.
DukeNS napisao:Citam sad u hronici kako je Serif Konjevic imao sudar. Vozio je nov Range Rover. Je l' moguce da bas tako ubijaju sa parama? Pritom, ja ne znam ni jednu njegovu pesmu, ne znam ni kako izgleda, a gari djira kola od 100 somica...
Šerif živi u Nemačkoj, kao što rekoše, odradi par svadbi, da ne pričamo o gostovanjima, šta misliš koliko zaradi?
goblin napisao:Tacno + uspesni sportisti.
To sto su mnogo zaradili i sto je sasvim prirodno da ih vidimo u luksuznim automobilima, ogroman procenat tih auta su divljaci.