Šta ćeš, poslovne obaveze nisu dozvolile da idem u Junu, Julu ili Avgustu. Ali ni sada neće biti ništa manje dobro, naprotiv.
Grčka
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Re: Grčka
Ja sam zimske gume rešio davno, a na more još nisam otišao!
Šta ćeš, poslovne obaveze nisu dozvolile da idem u Junu, Julu ili Avgustu. Ali ni sada neće biti ništa manje dobro, naprotiv.
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Zimske gume spremne, a na more još jednom ove godine krećem u nedelju uveče. Prvi put smo bili sa ćerkom, a ovaj put samo žena i ja, proslavljamo što smo 20 godina zajedno...Ogi napisao:Da li je moguce da neko tek treba da ide na more ? Nekako mi je to nestvarno, ja sam u fazonu da razmisljam o zimskim gumama.
Nikada nisam išao u septembru, nadam se da će nas vreme poslužiti, mada baš i ne izgleda tako po današnjoj prognozi...
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
To je super način da se proslavi takva stvar! Svaka čast!mix024 napisao: Prvi put smo bili sa ćerkom, a ovaj put samo žena i ja, proslavljamo što smo 20 godina zajedno...
Pajo,
Hvala. Kod mene će se valjda zalomiti da bude super. Ako je verovati prognozi - hoće.
Takođe. Samo da ne bude kiše.Dzoni_m napisao:Meni je septembar odlican za letovanje. Taman nema guzve.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Prosle godine je sept bio los.
Sad je bas prijatan - preko dana 35, uvece i nocu oko 20.
More je toplo. Smestaj je jeftiniji.
Nisam letovao u sred sezone, prvo sto nemam novca, drugo sto bas i nisam ljubitelj guzve.
Ali iz mog iskustva - kraj avgusta, početak septembra mi je nekako idealan za letovanje, ako vreme posluzi.
------/\_______/\______/\---------/\_______
Sad je bas prijatan - preko dana 35, uvece i nocu oko 20.
More je toplo. Smestaj je jeftiniji.
Nisam letovao u sred sezone, prvo sto nemam novca, drugo sto bas i nisam ljubitelj guzve.
Ali iz mog iskustva - kraj avgusta, početak septembra mi je nekako idealan za letovanje, ako vreme posluzi.
------/\_______/\______/\---------/\_______
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Hvala! Samo da vreme posluži... Prvi izbor je Lefkada, mada se ne bih bunio ni sa Pargom ili Krfom... Odlučićemo bukvalno dan kada krećemo, zavisno od prognoze.TDI napisao:To je super način da se proslavi takva stvar! Svaka čast!mix024 napisao: Prvi put smo bili sa ćerkom, a ovaj put samo žena i ja, proslavljamo što smo 20 godina zajedno...![]()
Prema progonozi, situacija baš i nije idealna...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Ja gledao za Tassos od utorka hladno 24-25 i tako pise do kraja nedelje-do koliko i daje dana aplikacija prognozu i to sa kisom.E sad pitanje je kako ce biti juznije.
Mi smo ove godine bas utrefili ni jedan dan kisa. Temperatura idealna 30-32 noc oko 22, perfektna klima nisam se oznojao ni jednom. Doduse nista i ne radim.
Mi smo ove godine bas utrefili ni jedan dan kisa. Temperatura idealna 30-32 noc oko 22, perfektna klima nisam se oznojao ni jednom. Doduse nista i ne radim.
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Pa ko ti je kriv kad ti letuješ u majuOgi napisao:Da li je moguce da neko tek treba da ide na more ? Nekako mi je to nestvarno, ja sam u fazonu da razmisljam o zimskim gumama.