Dobro veče
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Dobro veče
Milose sta ti kaze koleno, oce biti kise? Mene ubi zglob. 
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Listu u šake, da vidiš kako će da prođe..... A mogao bi malo i knjige da se do'vatiš. 
Širim haos!
Veceras posle ponoci veliki pljusak Kuzmanovicu , koleno me otkida 
Odigrao bih prelaz sa suncanog na oblacno.Pad temperature 6+.
Odigrao bih prelaz sa suncanog na oblacno.Pad temperature 6+.
Poslednja izmena od Milos u 19 Avg 2015, 18:11, izmenjeno 1 put ukupno.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kuzmanovic
Knjiga je u sakama, lista samo vikendom. 
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
- Kuzmanovic
Sad tek vidim Milosev post.
Bile su nam noge u pravu, evo kise.
Bile su nam noge u pravu, evo kise.
Kojom madjijom da imam Arenu 5 ? Imam PTT KDS i sve njihove PayTV kanale i D3i.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Xepoj je tek kada je otisao, saznao sta je Savanova, kada mu je Milos objasnio
Pre toga sam znao samo da je neki kafic na vodi 
Sve to je bilo 2 dana pred kraj privremene dozvole, a ja novine ne citam, niti tv gledam, pa sam o tim skandalima slabo informisan
Sent from my Sony
Sve to je bilo 2 dana pred kraj privremene dozvole, a ja novine ne citam, niti tv gledam, pa sam o tim skandalima slabo informisan
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Mislim da taj Milos pokusava da zloupotrebi tvoju neinformisanost,zarad licnog probijanja na politickoj sceni.
1000 poena sam dobio.Gde je ona lista sa sendvicarima MM i Veljom ?
1000 poena sam dobio.Gde je ona lista sa sendvicarima MM i Veljom ?
A sve piše na forumu.
Tapatalk
Tapatalk
Google, ako hoće da traži po ovom forumu moraće da razvije posebnu veštačku intelEgenciju.
Kada bot uleti, dobiće sendvič, pitaće za akumulatore, mi ćemo mu objasniti teoriju o formiranju cene struje, majoneza na pici i polemisaćemo sa njim o tome, da li u Bolonji ima debelih žena, iako nikad niko nije bio tamo
Kada bot uleti, dobiće sendvič, pitaće za akumulatore, mi ćemo mu objasniti teoriju o formiranju cene struje, majoneza na pici i polemisaćemo sa njim o tome, da li u Bolonji ima debelih žena, iako nikad niko nije bio tamo
Pa samo i AI moze da razume sta pise,normalan covek joknikaragva napisao:Google, ako hoće da traži po ovom forumu moraće da razvije posebnu veštačku intelEgenciju.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
nikaragva napisao:Google, ako hoće da traži po ovom forumu moraće da razvije posebnu veštačku intelEgenciju.
Postavi ga tamo.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...