Meni je italijanska kuhinja krš jer ne gotivim ni paste ni picu. Ne znam kako spremaju ribu, tu se možda malo izvade
Dobro veče
Re: Dobro veče
Po to logici gde su debeli ljudi, najbolja hrana je u Japanu.
Meni je italijanska kuhinja krš jer ne gotivim ni paste ni picu. Ne znam kako spremaju ribu, tu se možda malo izvade
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Nije ti dobra logika, jer pričamo o načinu pripreme istih jela (pica, pasti itd...). Ono što se jede u Japanu malo ko od nas jede.
Btw, za podatak da su u Bolonji najdeblje žene ne zna ni Google, ako ne veruješ proveri 
I ja sam bio širom Italije, sa vodičem i bez njega. Možda sam ubo dane kad debele i ljude bez stila drže zaključane u kućiDay Walker napisao:Druze, bio sam pre nepunih mesec dana sa sve vodicem. Pa ono, ili njima rece da porade ili prihvati da ne znas sve.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Sumnjam da su srbi debeli jer loše spremaju makarone
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja nisam rekao da su danas najdeblje, jer ocigledno, istorijski gledano, Bolonja nije mlad grad pa da mu neko danas nabija nadimak.. Dakle nekada su bile debele i po tome je i dobio nadimak. Tada su smatrali (Italijani) da su debele zene, lepe zene. Ako su vodici ovo izmislili, onda jbga. Ja sam zapamtio sta su nama pricali.
Super sto si bio uzduz i popreko, ajd da merimo ciji je duzi
Brzine idu u H-a !!!

- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
ali u japanu i jeste najbolja hrana 
- Vladapetr
DW, da li shvataš da za "fat women Bologna" Google ne nalazi nijedan rezultat
pogledaj rečenicu koju sam napisao neku poruku pre, to ti je prevod nekog romansiranog opisa Bolonje gde se spominje crvena boja i ostalo što si spominjao. Vodič je malo slabiji sa detaljima ili engleskim jezikom, otuda pogrešan info.
A ovo za merenje ti je totalno glup komentar, argument kako si negde bio sa sve vodičem si upravo ti potegao kao krunski.

A ovo za merenje ti je totalno glup komentar, argument kako si negde bio sa sve vodičem si upravo ti potegao kao krunski.
Srbi su debeli zbog načina na koji spremaju svu hranu, zato se i dogodi priča poput ove ovde, kako bi Italijani trebali bolje da spremaju svoja nacionalna jelastefanan napisao:Sumnjam da su srbi debeli jer loše spremaju makarone
Poslednja izmena od Vladapetr u 18 Avg 2015, 19:33, izmenjeno 2 puta ukupno.
Moras da volis ovaj forum jer za 5 sati diskusija sa akumulatora dodje do dela ciji je veci i debele zene grada Bolonje 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
Vlado, tvoj kontra argument je: ako nije na fejsu, nije se desilo 
Ja sam naveo da sam bio sa vodicem i da nam je to ispricao. Ti niti si rekao da si tamo bio, niti da li sa vodicem, samo si rekao da si proputovao Italiju, sto mi apsolutno nista ne znaci u diskusiji o debelim zenama koje sam spomenuo vezano za Bolonju.
Nadam se da sada kapiras moj sarkazam o merenju.
Ja sam naveo da sam bio sa vodicem i da nam je to ispricao. Ti niti si rekao da si tamo bio, niti da li sa vodicem, samo si rekao da si proputovao Italiju, sto mi apsolutno nista ne znaci u diskusiji o debelim zenama koje sam spomenuo vezano za Bolonju.
Nadam se da sada kapiras moj sarkazam o merenju.
Brzine idu u H-a !!!

- Vladapetr
Pa brate imaš oči, pusti vodiča. Koliko si debelih žena video?
- Day Walker
Jebem mu bre m**** pa jel Bolonja taj nadimak dobila pre xxx godina ili pre 10?
Brzine idu u H-a !!!

- Vladapetr
Prvo, taj nadimak Bolonja nije nikad dobila, to je samo deo romansiranog opisa Bolonje.
Drugo, ti se žališ na koji način i u kojoj količini Italijan DANAS sprema picu/pastu/lazanje/šta već, a ja komwntarišem kako to što Italijan jede DANAS utiče na njegov izgled/metabolizam. Jel se sad razumemo?
Drugo, ti se žališ na koji način i u kojoj količini Italijan DANAS sprema picu/pastu/lazanje/šta već, a ja komwntarišem kako to što Italijan jede DANAS utiče na njegov izgled/metabolizam. Jel se sad razumemo?
- Day Walker
- Vladapetr
Polako, ima vremena. Da vidiš moje slike kad sam imao 20 i neku godinu, zamislio bi se 
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Cek, gde je bila rasprava ciji je veci?Milos napisao:Moras da volis ovaj forum jer za 5 sati diskusija sa akumulatora dodje do dela ciji je veci i debele zene grada Bolonje
- Day Walker