Audi o kome sam pisao ili ova Insignia? Auto bi se vozio cetiri godine, mozda i manje, mozda i vise. Godisnja kilometraza bi bila izmedju 15k i 20k km. I sta mislite o kasnijoj prodaji?
carov2 napisao:Audi o kome sam pisao ili ova Insignia? Auto bi se vozio cetiri godine, mozda i manje, mozda i vise. Godisnja kilometraza bi bila izmedju 15k i 20k km. I sta mislite o kasnijoj prodaji?
Audi A4 B8 2.0 TDI 170ks, 2009. 156k km, prvi vlasnik, super stanje, ista cena.
Trozonska klima, B&О, MMI...
Insignia je novija, manje presla, slabija, i ima vizuelne nedostatke tipa neposedovanje bixenon farova koji je cine daleko lepsom.
A4 je verovatno pouzdaniji, bolje ce drzati cenu, ima vise opreme.
Ja bih mozda pre uzeo ovaj audi nego opel, mada kada se pogleda za nekoga kome to nije preterano bitno i ako bi sluzio od tacke A do tacke B uz veci auto i nesto nizu cenu eskpolatacije onda definitivno opel.
Kilometri će biti presudni, a Audi treći auto u porodici. Kontam da vrlo lako Audi može i puno manje km da predje, verovatno oko desetak hiljada godišnje, jer može da kombinuje i da vozi druga vozila. Što više km planira, Insignia ima više smisla. Za farove se slažem, i baš mi bodu oči, pogotovo što Insignia ima baš dobre xenon farove, prvo što sam uradio je da sam tražio xenon farove u oglasima, i našao ih. Ostalo je ok, dobar je primerak Insignia. Ono što me buni je DW, nisam očekivao da je za Audi...mene vuče motor kod Audija, i on mi je bio bolji za voznju i udobniji, mada je imao 17ice dok je Insignia imala 18ice. Ovaj sa Insigniom ima neku priču da je rukometaš i da ju je kupio u Italiji, novu, i da ju je uvezao i da je kupio novo vozilo, da mu ovo ne treba...
Buni me i ovo da je A4 pouzdaniji, za Insigniu sam našao reči hvale, a za 2.0 TDI svašta, uljna pumpa, pa zbog nje i turbina, pucanje glave motora itd, valjda je kod CR bolja situacija nego kod PD...