Grčka
Re: Grčka
Ima ona deonica od autoputa prema Atini do Volosa. Piše lepo ograničenje 60, a ja se pravim pametan i vozim 100, kad u jednom trenutku poletoh bukvalno su mi sva 4 točka bila u vazduhu, barem sam se ja tako osećao. Nema rupa i zakrpa ali su ulegnuća i ispupčenja baš izražena, prave lansirne rampe koje se uz to ne vide dok ne bude kasno. Mnogo gore nego u Makedoniji. Sreća pa su na pravcu.
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
To je AP ako na to mislis, kada skrenes ka Volosu, lansirne rampe su jezive, natak'o sam se i ove i prosle godine, bas je tako kako opisujes. Jebote, autoput !
Ali ja sam mislio na sam grad i na ulice okolnih mesta kojima moras da kruzis kada zatvore magistralu koja je isto zalosna. Jos sam isao na 1000m nadmorske u Portariu trazeci halu gde se igra EP pa kada sam dosao nije bila nasa utakmica pa sam se vracao i trazio drugu halu u Volosu. Nema 2 metra ravnog asfalta, verujte.
Ali ja sam mislio na sam grad i na ulice okolnih mesta kojima moras da kruzis kada zatvore magistralu koja je isto zalosna. Jos sam isao na 1000m nadmorske u Portariu trazeci halu gde se igra EP pa kada sam dosao nije bila nasa utakmica pa sam se vracao i trazio drugu halu u Volosu. Nema 2 metra ravnog asfalta, verujte.
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Leda ?
Slusaj, nemoj da se zajebes kao ja, kada se iskljucis tu na AP za Volos, trazi iskljucenje za RING ROAD jer grad je pakao, semafori, ulice katastrofa + nijedan saht nije manje od 10cm upao. GPS te nijedan nece navoditi na njega jer je prosle godine zavrsen jedan deo i sada je i funkciji deo koji nama treba, pratis putokaz AGRIA, ides kroz jedan lep, nov tunel i put te vodi na magistralu prema Agrii i dalje prema Hortu. Pokazacu ti na mapi ako treba kada se vratim za BG.
Slusaj, nemoj da se zajebes kao ja, kada se iskljucis tu na AP za Volos, trazi iskljucenje za RING ROAD jer grad je pakao, semafori, ulice katastrofa + nijedan saht nije manje od 10cm upao. GPS te nijedan nece navoditi na njega jer je prosle godine zavrsen jedan deo i sada je i funkciji deo koji nama treba, pratis putokaz AGRIA, ides kroz jedan lep, nov tunel i put te vodi na magistralu prema Agrii i dalje prema Hortu. Pokazacu ti na mapi ako treba kada se vratim za BG.
Jeste, Leda.
http://www.ledahotel.gr
Bio si tamo na odmoru?
Čekam na tvoje instrukcije kad se vratiš.
http://www.ledahotel.gr
Bio si tamo na odmoru?
Čekam na tvoje instrukcije kad se vratiš.
Grčka
Stigao u solun pre dobrih 8 sati tek sad uhvatio net u kosmosu.. Na granici (ulaz u grcku) mi nisu pogledali ni pasos
nigde guzve..
@markoni moram brate, ne pusim u kolima, a pusim 2 pakle dnebno, moram da stanem da popusim
A i volim da putujem s andjelima, da stanem kada god mi se pripije kafa
Sent from my iPhone using Tapatalk
@markoni moram brate, ne pusim u kolima, a pusim 2 pakle dnebno, moram da stanem da popusim
A i volim da putujem s andjelima, da stanem kada god mi se pripije kafa
Sent from my iPhone using Tapatalk
hoce garmin,izbacio je update mape evrope pre mesec dana.Ogi napisao:Leda ?