Nedavno sam kupio Kadett E koji ima već propali Pioneer radio kasetofon(kasete i ne rade
 ). Hteo bih to da izbacim i ubacim neki cd/mp3 plejer sa usb ulazom. Zanima me polovan uređaj i budžet je 50ak eura. Postoji li tako nešto i šta predlažete(mogu i konkretni linkovi ka sajtovima kupujem-prodajem, kupindo i sl.)?
). Hteo bih to da izbacim i ubacim neki cd/mp3 plejer sa usb ulazom. Zanima me polovan uređaj i budžet je 50ak eura. Postoji li tako nešto i šta predlažete(mogu i konkretni linkovi ka sajtovima kupujem-prodajem, kupindo i sl.)?Čitajući na netu vidim da postoje razlike u konektorima. Ne poznajem dovoljno tu tematiku. Ovo je kasetofon koji je trenutno u autu(ako vam to nešto govori).

). No eto moj nema USB, sto meni licno i nije bilo bitno. A za konektor opusteno. I da nemas odgovarajuci, euro dzek, kupis kabal koji konvertuje stari u dzek u novi (na jednoj strani ulaz za stari, ne drugoj izlaz za novi).
 ). No eto moj nema USB, sto meni licno i nije bilo bitno. A za konektor opusteno. I da nemas odgovarajuci, euro dzek, kupis kabal koji konvertuje stari u dzek u novi (na jednoj strani ulaz za stari, ne drugoj izlaz za novi).

Prednost das onim koje mogu da se odviju ili sklope. Cisto da klinci ne ocupaju. E sad da li na krov, vrh prednjeg ili bok zadnjeg krila, cista estetika ili jos bolje postaviti na postojecu od stare.
  Prednost das onim koje mogu da se odviju ili sklope. Cisto da klinci ne ocupaju. E sad da li na krov, vrh prednjeg ili bok zadnjeg krila, cista estetika ili jos bolje postaviti na postojecu od stare.

)
  )