Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Crna Gora kolima
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Crna Gora kolima
Kolima. 
Avion je keva, izaso iz stana u bd u 6:30 pm usao u stan u bg u 9:00 skroz odmoran.
Ubedljivo najveća ušteda vremena od svih mogućih relacija.
TT
TT
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Koji bre avion u temi Crna Gora kolima
Mene kod aviona smaraju dve stvari, Aerodrom NT i Aerodrom Tivat, i smaraju me toliko da radije idem kolima i kad imam izbor, a obicno nemam. A da volim avionom putovati, volim, jbg.
Oftopik (a i da prosti moderacija sto pominjem onaj forum): citao neku temu na Carsu koja je ekvivalent ove, i svi su u fazonu "super put preko Zabljaka samo da nema onih krivina kod Savnika" and I'm like:

Mene kod aviona smaraju dve stvari, Aerodrom NT i Aerodrom Tivat, i smaraju me toliko da radije idem kolima i kad imam izbor, a obicno nemam. A da volim avionom putovati, volim, jbg.
Oftopik (a i da prosti moderacija sto pominjem onaj forum): citao neku temu na Carsu koja je ekvivalent ove, i svi su u fazonu "super put preko Zabljaka samo da nema onih krivina kod Savnika" and I'm like:

Megacarevi. Toj deonici se radujem i u mom autobusu. Duplo više bih se radovao da imam nešto što dobro leži u krivinama.
- Rakhil
Ja stigao na Savnik negde oko 8 recimo. Dan, nigde zive duse, suvo - a meni pun gepek, na krovu kofer, na zadnjem sedistu uspavana deca, a na suvozackom sedistu zena koja me gleda sa izrazom lica "vidim li da saltas nanize, nesh jebat dok je Vucic premijer".
Placem ja, place Momcilo, isao 40 na sat.
Placem ja, place Momcilo, isao 40 na sat.
Ozbiljno si prolupao. Treba ti neko da te stabilizuje na tom moru.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Siroti Rakhil. Pa sad kad ste došli na more, ostavi ženu sa decom, a ti rufo odeš kolima po cigare.... ali u Šavnik. 
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Ne može. Slina je batalio duvan.
Mora da čeka da ja dođem da se vadi da ide meni da kupi cigare.
- Rakhil
Kad dodje Paja idemo sa djecom na Lovcen, ali preko Trojice, bar malo da izvitlam po krivinama
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa dobro, maštovit je dečko, nek kaže da ide nešto drugo...Paja napisao:Ne može. Slina je batalio duvan.
Širim haos!
fuck yeahRakhil napisao:Koji bre avion u temi Crna Gora kolima![]()