Nema šta narod da plaća, vozilo je oduzeto, plaćaće bahati vozačipedja napisao: Sta je tu je, narod ce platiti.
 U startu autić se ne otplaćuje već zarađuje
Al će navući stranaca i domaćih reli vozača

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Nema šta narod da plaća, vozilo je oduzeto, plaćaće bahati vozačipedja napisao: Sta je tu je, narod ce platiti.

i ove sto punticima voze 180kmh...noob napisao:Nema šta narod da plaća, vozilo je oduzeto, plaćaće bahati vozačipedja napisao: Sta je tu je, narod ce platiti.U startu autić se ne otplaćuje već zarađuje
Al će navući stranaca i domaćih reli vozača
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Te pogotovo, al samo ako ih stignedragan napisao: i ove sto punticima voze 180kmh...
nhf

Ne sme to da se drnda po džombama, će se raspadne, nije to naviklo na takve puteve tj. fabrika nije znala da će silaziti sa asvalta
 Ne sme to da se drnda po džombama, će se raspadne, nije to naviklo na takve puteve tj. fabrika nije znala da će silaziti sa asvalta 

Mislim da je odlična fora sa RP tablicama, nikad bi ne bi palo na pamet da policija i druge državne službe imaju takve tablice.methane.master napisao: S druge strane, slažem se potpuno, ovako upadljiv auto, sve sa RP tablicama, staviti za presretača nije baš inteligentno.
Nemam pojma, našao na netunoob napisao: @profesorPROST, slikano na moto skupu u Sd?

Znam valjda gde sam parkiraoprofesorPROST napisao:Nemam pojma, našao na netunoob napisao: @profesorPROST, slikano na moto skupu u Sd?

Ni DHLovci ne idu ispod 160 pa nistaNexT napisao:Zamislite tek kad nagrnu stranci preko leta, a oni inace ne spustaju ispod 150-160...