Hvala
TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Da li neko ima preporuku koji TV uzeti u narednih par nedelja, LCD, 47 inča (može i malo veći), standardna upotreba za filmove/serije sa kompa, poželjno da bude smart ali nije neophodno ako pravi veliku razliku u ceni. Ne mora ništa da ima od prijemnika, sve ide sa kompa i eksternih uređaja (HDMI). Sestra kupuje pa je gledala LG 3D LED LCD televizor 47LB671V ili LG 3D LED LCD televizor 47LB670V pošto su na popustu u Tehnomaniji, ali ne moraju ovi modeli. Može i 'mađarska' varijanta ako neko ima preporuku. Budžet 650-750 jura...
Hvala
Hvala
Ja trošim 47LB670, odličan tv. Madjarska varijanta...
pogledaj kupujemprodajem
NOVO ! ! ! LG 55LB580V smart,wi-fi,T2 ... ima jos par komada slicnih dimenzija i deluje mi ok.
NOVO ! ! ! LG 55LB580V smart,wi-fi,T2 ... ima jos par komada slicnih dimenzija i deluje mi ok.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Možda se Sloba uključi pa me pobije, ali ja mislim da je Samsung bolja varijanta.
Čini mi se da je njihov Smart sistem mnogo bolji od Lg-ijevog, a verovatno i brži.
Ja imam Lg, ali staru varijantu, sa onim praistorijskim Smart Os-om, i mogu slobodno da kažem da je đubre... Ne znam kakvi su ovi novi modeli što se toga tiče.
Čini mi se da je njihov Smart sistem mnogo bolji od Lg-ijevog, a verovatno i brži.
Ja imam Lg, ali staru varijantu, sa onim praistorijskim Smart Os-om, i mogu slobodno da kažem da je đubre... Ne znam kakvi su ovi novi modeli što se toga tiče.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ne znam kakvi su Samsung ali ja sam prezadovoljan sa LG 42LB580V.
Jedino možda da je još malo veći...
Te smart opcije koristiš prvu nedelju dok se ne zasitiš i onda ga gledaš i koristiš kao i svaki najobičniji TV. 
TT
TT
Taj sistem koji ti imas nema veze sa novim LG'evim Web'OSom i Netcast platformom koju koriste proslogodisnji modeli. Ne znam na osnovu cega smatras da je samsung bolja varijanta kada imas televizor star 5 godina.bane valjevo napisao:Možda se Sloba uključi pa me pobije, ali ja mislim da je Samsung bolja varijanta.
+1 za LG sa WebOS'om i IPS panelima.
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Au...

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Genijalac je uspeo da otkine ulaz za antenu sa TVa Samsung UE32F5300AW jel može da se lemi ili mora cela ploča ili kako je već rešeno unutra?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pošalji PP Baxu
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Moze da se zalemi iako nije predvidjeno za popravku, morala bi cela ploca. Bitno da onaj srednji pipak nije skroz pokidan u suprotnom, nema leka. Neki dan sam to radio I sljaka, jedino sto se gubi slika ako se cima kabal antene..
Da li neko ima preporuku kako bežično vezati laptop i smart TV.
Bitno je da radi bez koske.
Bitno je da radi bez koske.
Jel imaš kućni wireless router?
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Zalemljeno i radinuk napisao:Moze da se zalemi iako nije predvidjeno za popravku, morala bi cela ploca. Bitno da onaj srednji pipak nije skroz pokidan u suprotnom, nema leka. Neki dan sam to radio I sljaka, jedino sto se gubi slika ako se cima kabal antene..
Imam dve potpuno nezavisne mreze i wireless i eth.jaksa napisao:Jel imaš kućni wireless router?