Sent from my Sony

S' ti to upravo napisao da su bitnije gume za potrosnju nego nacin voznje?nidza napisao:66.33l na 852km
7.8 potrošnja. Po BC 6.7.
Laže sve gore. Mislim da vaćare, 144 km je stajao radijus sa tom potrošnjom po BC odnosno 75 litara. Da li je moguće da je stvarno toliko goriva u Alfi do čepa?
Videću da opustim malo nogu na gasu, mada ne može tu mnogo da se dobije. GY je smrt za potrošnju.
Tapatalk

225/50 i 235/45 su fabričke dimenzije za 17" i veoma su blizu po obimu.dag81 napisao:Nidzo pa naravno da laze kada na alfu ide 255/50 a ne 235/45. Ovako predjes 100km po cajgeru a realno je 95 lupam.
Oba utiču, ali ove gume su totalno zlo za veće brzine na autoputu.NexT napisao:S' ti to upravo napisao da su bitnije gume za potrosnju nego nacin voznje?nidza napisao:66.33l na 852km
7.8 potrošnja. Po BC 6.7.
Laže sve gore. Mislim da vaćare, 144 km je stajao radijus sa tom potrošnjom po BC odnosno 75 litara. Da li je moguće da je stvarno toliko goriva u Alfi do čepa?
Videću da opustim malo nogu na gasu, mada ne može tu mnogo da se dobije. GY je smrt za potrošnju.
Tapatalk
 . Na kratko sam video i 5,9
. Na kratko sam video i 5,9   . Uglavnom vozio 110-120km/h, samo kroz par sela 60 do 80, a prvi put sam zabo blokadu (2 puta) prilikom preticanja, ponelo me
 . Uglavnom vozio 110-120km/h, samo kroz par sela 60 do 80, a prvi put sam zabo blokadu (2 puta) prilikom preticanja, ponelo me  .
. 

Pravo da ti kazem, neam pojmadragan napisao:I na koliko je blokada?
 . Po specifikaciji je redline na 6800rpm, a blokada valjda na 7000. Znam samo da sam oba puta video da sam jedva preko 100km/h u drugoj brzini kad je pocelo da drnda.
 . Po specifikaciji je redline na 6800rpm, a blokada valjda na 7000. Znam samo da sam oba puta video da sam jedva preko 100km/h u drugoj brzini kad je pocelo da drnda.
 ), a na magistrali od 30-100 kako gde put i zakon dozvoljavaju. U odlasku sa klimom, u povratku klime bez. Prosek 10.8l plinčuge
 ), a na magistrali od 30-100 kako gde put i zakon dozvoljavaju. U odlasku sa klimom, u povratku klime bez. Prosek 10.8l plinčuge . Ovo je od proslog vikenda, opet Pirot - Sofija - Pirot, i opet oko 25km  gradske voznje, a na granici sve ukupno u oba pravca po par minuta
. Ovo je od proslog vikenda, opet Pirot - Sofija - Pirot, i opet oko 25km  gradske voznje, a na granici sve ukupno u oba pravca po par minuta  Kad sam pre ovog puta otisao na pumpu da natocim, na bordu je pisalo 7,5l prosecna a kad sam napunio ispalo opet za koji deci manje, 7,2l.
  Kad sam pre ovog puta otisao na pumpu da natocim, na bordu je pisalo 7,5l prosecna a kad sam napunio ispalo opet za koji deci manje, 7,2l.