Kladionica
Re: Kladionica
Opa, pasce neki Clio 4 ganc nov

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma znam da nema, ali malo po malo ko zna 
Seedorf tipovi facebook,lik pogadja.
- methane.master
Sutra je zadnje kolo u engleskim nižim ligama. Par napomena.
Championship - Direktno u Premier idu Watford i Bournemouth. U play-off sigurno idu M'boro, Norich i verovatno Ipswich. Za preostalao mesto se bore, Derby, Brantford i Wolverhampton. Sigurno su spali su Millwall (na moju veliku žalost), Wigan i Blackpool.
Watford - Sheffield W. 1, 3+ - Domaćin prvak, imperativ pobeda pred punim stadionom, po mogućnosti sa dosta golova
Wolverhampton - Millwall 1, 3+ - Domaći bi mogli u play-off, gost nažalost ide u Ligu 1
Derby - Reading 1 - Pobeda vodi u play-off, gost nemotivisan
M'boro - Brighton 1 - Pobeda od 19+ i poraz Bournemoutha bi odvela Boro dritto u Premier. Ravno SF-u, ali će pobediti, gost nemotivisan.
Norich - Fulham 1 - Domaći sigurni za play-off, gost ostaje u ligi - nemotivisan
Blackburn - Ipswich X,2,X2, a najpre 3+ - Domaćinov jedini motiv je da sva strelca Gestede i Rhodes postignu što više golova. Svaki ima po 20+. Gosta pobeda ili nerešeno sigurno vodi u play-off
Ostali manje više nemaju razlog za kidanje, osim da se pobedom oproste od publike.
Lige 1 i 2 uskoro....
Championship - Direktno u Premier idu Watford i Bournemouth. U play-off sigurno idu M'boro, Norich i verovatno Ipswich. Za preostalao mesto se bore, Derby, Brantford i Wolverhampton. Sigurno su spali su Millwall (na moju veliku žalost), Wigan i Blackpool.
Watford - Sheffield W. 1, 3+ - Domaćin prvak, imperativ pobeda pred punim stadionom, po mogućnosti sa dosta golova
Wolverhampton - Millwall 1, 3+ - Domaći bi mogli u play-off, gost nažalost ide u Ligu 1
Derby - Reading 1 - Pobeda vodi u play-off, gost nemotivisan
M'boro - Brighton 1 - Pobeda od 19+ i poraz Bournemoutha bi odvela Boro dritto u Premier. Ravno SF-u, ali će pobediti, gost nemotivisan.
Norich - Fulham 1 - Domaći sigurni za play-off, gost ostaje u ligi - nemotivisan
Blackburn - Ipswich X,2,X2, a najpre 3+ - Domaćinov jedini motiv je da sva strelca Gestede i Rhodes postignu što više golova. Svaki ima po 20+. Gosta pobeda ili nerešeno sigurno vodi u play-off
Ostali manje više nemaju razlog za kidanje, osim da se pobedom oproste od publike.
Lige 1 i 2 uskoro....
Širim haos!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Svaka cast za analizu 
Smislicemo nesto sutra za ostale lige mada jedno je sigurno, Dortmund 2.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Smislicemo nesto sutra za ostale lige mada jedno je sigurno, Dortmund 2.
- methane.master
Da nastavim...
Liga 1
Šampion je poznat već dve nedelje. To je Bristol City. Preston i MK Dons se bore za drugo mesto, a ostali učesnici play-offa su takođe poznati. Swindon, Sheffield United i Chesterfield.
Na dnu tabele rusvaj. Jedino sigurno ispada poslednji Yeovil. Ostali su i dalje u "igri" za opstanak/ispadanje.
18 Coventry City 52
19 Crewe Alexandra 52
20 Notts County 50
-----------------------
21 Crawley Town 50
22 Colchester United 49
23 Leyton Orient 48
24 Yeovil Town 40
Očekujem rusvaj od utakmica. Ono što je sigurno je
Bristol City - Wallsall 1 - pobeda šampiona kod kuće pred nemotivisanim rivalom
MK Dons - Yeovil 1 - Ako kiksne Preston, a nije skroz nemoguće, Donsi idu direktno u Championship
Već na Colchester - Preston ne smem da stavim 2, mada verovatno će doći
Crewe - Bradford 1 - jedna od sigurnijih. Gost nema puno motiva, mada u ovim ligama svako je mesto bitno zbog raspodele novca.
Swindon - Leyton - domaći u play-offu, gost mora da kida - zaobići
Sheffield W. - Chesterfield - oba čekaju play-off, rasterećena utakmica, recimo GG.
Crawley - Coventry 3+, 4+, isključenja - očekujem poptuni raspad. Coventry je mega-klub za ovaj rang i teoretski može da ispadne. U tom slučaju mogući su teški problemi dogodine i pitanje šta će biti sa njima.
Liga 2
Ovde se znaju sigurna dva promotera, Jimmy-Floydov Burton Albion i Shrewsbury. Eventualno mogu da zamene mesta, mada sumnjam. Borba je za 3. mesto gde je Southend, a u play-offu su Bury i Wycombe sa 2 odn. 3 boda manje i Stevenage i Plymouth. U play-off još bi teorijiski mogao Luton.
Na dnu je sve jasno, ispadaju Cheltenham i Tranmere.
Cambridge - Burton 2 - Burton ovo ne gubi. Domaćin nemotivisan.
Shrewsbery - Plymouth - zanimljiv par. Gost ne sme da izgubi. Domaćin bi pobedom mogao da stigne Burton ako ovaj kiksne. Čisto sumnjam. Recimo X mada daleko od sigurnog
Luton - Stevenage - nadovezuje se na prethodni. Lutonu treba pobeda. Gost u play-offu sigurno. 1?
Morecambe - Southend 2 - slično kao prvi par. Gost u seriji 6 pobeda. 2
Tranmere - Bury 2 - verovatno najveći fiks.
AFC Wimbledon - Chelthenham 1 - Donsi sigurnu, ali bez pobede 6 kola. Ako ovo ne dobiju, stvarno su idioti.
U principu za sve ove lige važi odrediti par tekmi i gađati timove kojima treba pobeda, mada već na prvi pogled nije lako.
Toliko od mene. Sutra ću gledati da okačim nešto
Širim haos!
- Kuzmanovic
Stavio sam Borusiju na tiket iako je preko kupa obezbedila plasman u LE.

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
MU - WBA, 1, kvota 1.4
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- methane.master
Kuzmanovic napisao:Stavio sam Borusiju na tiket iako je preko kupa obezbedila plasman u LE.![]()
Crni Kuzmanoviću ti zapeo Dortmund, pa Dortmund. Pa ne daju radnu vizu za Nemačku ako trpaš na BVB. Igraj bre nešto drugo, čak i na tu utakmicu. Evo gostuju Seljacima, npr. 3+ je mnogo realniji. Čak 4+ je vrlo moguć.
Mislim da ovo dolazi bez problema. Čak i sa 3+steva_anya napisao:MU - WBA, 1, kvota 1.4
Širim haos!
- Kuzmanovic
Sve je to tacno sto ti kazes ali sta cu kad sam tvrdoglav.
Dajte ljudi da napravimo kladionicarski blog,Methane Master da pise ove sastave,Kuzmanovic da navija za Dortmund,moji tipovi da budu iskljucivo oko Mitjulanda 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
I ja se ukljucujem za taj Mitjuland. ( a sta li je Danska, mamu joj...?)
Da napravimo fan klub.
Poslato sa Lumia 925
Da napravimo fan klub.
Poslato sa Lumia 925
- Kuzmanovic
Milose ocu detaljnu analizu za Midtjylland, moram da se izvadim iz govana.
Inace, glasam da Milos bude preCednik fan kluba.
Inace, glasam da Milos bude preCednik fan kluba.