Delija napisao:Sta fali njihovom dizajnu?
Pogotovo ako se uporedi sa maticnom kucom iliti Toyotom koja je kaNtastrofalna.

Delija napisao:Sta fali njihovom dizajnu?

Nemam nista protiv Predatoraaviator napisao:Delija napisao:Sta fali njihovom dizajnu?

Da je neka sportska verzija GS ili IS, pa i 'ajde, ali ES je sve, samo nije 'agresivan' auto. Pritom je to prvi Lexus koji bih uzeo da imam para.
  Da je neka sportska verzija GS ili IS, pa i 'ajde, ali ES je sve, samo nije 'agresivan' auto. Pritom je to prvi Lexus koji bih uzeo da imam para.

Evolution Final Edition. Mada, kako je počelo, može da se desi i da bude Final Edition za sve Lansere. Najavili su naslednika uz saradnju sa Nisan - Reno grupom, pa je ispalo da za sada od toga nema ništa. Najavili su i facelift (drugi), ali to nije nov model. Dobro, jeste kod VW-aGeza napisao:Mitsubishi Lancer Final Edition.
 , ali generalno gledano ostaje 8 godina star model. Mislim da će se Micubiši potpuno prešaltovati na SUV klase sa hibridnim i električnim pogonom, bataliće ostale segmente.
 , ali generalno gledano ostaje 8 godina star model. Mislim da će se Micubiši potpuno prešaltovati na SUV klase sa hibridnim i električnim pogonom, bataliće ostale segmente.