BMW - generalna tema

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Re: BMW - generalna tema

Post od stefanan »

To stoji, ja bih se verovatno na pola smorio, prodao prikolicu i gas do poda dok ne stignem do kalifornije :kezo:
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Sator je nuzno sredstvo koje koristis da bi ustedeo na putovanju ili ako smestaj nije dostupan, ne postoji covek kome je veca zabava da spava u satoru nego u cistoj i toploj sobi(osim dece i to mozda jedanput). Da ne pominjem da u evropi ne mozes da kampujes gde se tebi digne vec i to moras da placas(ili da rizikujes kaznu).
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ja znam ljude kojima je bas fazon to kampovanje , imaju za hotel ali ih privlaci to.
Probao sam letos,ne mozes da se naspavas u satoru pa to ti je.
Cak i Audi ima opremu za kampovanje

Slika
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Sto si bre tako iskljuciv, ima ljudi koji vole prirodu i sav taj trip bez obzira sto se valjaju u keshu, i to mnogo vise nego sto mislis :)
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Nisam iskljuciv,kazem probao sam :)
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Ma napisao sam ftju, uleteo si :D
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

https://www.youtube.com/watch?v=-YghdUPfJcc
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Pa ok, jedno je tumaranje po planinama, sumama i slicno a drugo je kad putujes kolima/motorom. Ako putujes kolima podrazumeva se da si na asfaltu i da si uvek u civilizaciji i dostupno ti je nocenje s doruckom(bar je tako u vecini zapadne evrope). Ako si na nekoj offroad avanturi bilo motorom ili cetvorotockasem onda je sator najcesce jedina realna opcija.

Procitao sam gomilu moto putopisa i zakljucak je da ako si u mogucnosti uvek ces izabrati nocenje u zatvorenom nego u satoru, ali naravno svako ozbiljan nosi i sator sa sobom.

Dakle treba razgraniciti boravak u prirodi i putešestvije/obilazenje.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Ja imam mali sator koji se brzo sklapa, kupio zbog dece da odspavaju kad idemo na neki piknik recimo. Lagano bi prespavao jednu noc u njemu da mi pukne cef, a kostao je 2000 dinara. S druge strane, koje sam perverzije od opreme vidjao, da ti ne bude mrsko da odes na more sa satorom 10 dana. Ne verujem ni ja da ima mnogo ljudi koji stave samo sator u 911 i odu na dva meseca turu po Americi, ali ima ih gomila koji ce otici na vikend fore radi, sigurno.

Ovaj Audijev spot je veca baronija od filmova Leni Rifenstal jbt. Najjaci momenat je brzina rasta satora dok lik pumpa, ko da ima protok dva hektolitra po potezu :kuku:
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Ej, pa bio je ovde onaj uber neki prevoz, koji se sklopi u vozilo. Ultimativno sredstvo za sve ljubitelje prirode, kampovanja i svega ostalog. Kakav k..c Audi šatori i ostala sranja, to je za p..e :D

Možda smo nekad mogli organizovati neko garaža kampovanje. Pa ko lepo piše neka napiše nešto na blogu. Ono, samo mi muški, bez žene, dece, devojke, drugarice :)
Poslednja izmena od nikaragva u 19 Mar 2015, 16:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Kacio ja klip, ona australijska prikolica, ti hteo kupiti Isuzu i da ti je Trio ugradi u tovarni prostor :kezo:
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Zaplenjeni BMW automobili sa lažnim podacima o kubikaži

rska policija zaplenila je 18 luksuznih vozila marke BMW jer su bila registrovana na manju kubukažu motora od stvarne, kako bi se izbeglo plaćanje dodatnog poreza.
Većina automobila su modeli Serije 5 sa snažnim pogonskim jedinicama a njihovi vlasnici registrovali su ih kao vozila sa motorima ispod 2.0 litra.

Zahvaljujući lažnom podatku o kubikaži, pojedini vlasnici uspeli su da uštede i do 1.200 evra.

Irske vlasti izjavile su da je prevara ovog tipa veoma rasprostranjena u toj zemlji. Veruje se da su i mnogi modeli Mercedesa, Land Rovera i Jaguara takođe registrovani kao vozila sa manjom zapreminom motora od stvarne, a procenjuje se da zbog toga država godišnje izgubi oko 2 miliona evra.

Policija je savetovala vlasnicima vozila čiji motori imaju fiktivno manje kubikaže od stvarnih, da preregistruju svoje automobile na pravu kubikažu kako im vozila ne bi bila oduzeta.

http://www.b92.net/automobili/razno.php ... _id=969076
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Ja mislio to samo ovde rade, i to retko.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

E još da je registrovan na invalida pa da ispadne da su naši. ;)

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Zasto 35d ide iskljucivo sa xdrive u 3ci i 4ci, a moze da se uzme bez xdrive u 5ci, 6ci i 7ci???

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Odgovori