Naravno da nisam uvece jeo, ni ne radi im kuhinja, nego preko dana, a i preko dana je obicno prazno
 Naravno da nisam uvece jeo, ni ne radi im kuhinja, nego preko dana, a i preko dana je obicno prazno 
A cim se tebi to tu svidja, kapiram da to ne jedes cesto i nemas oformljen ukus za burgere

Sent from my Sony

Bg Burger bas govorim ljudima da jedu, to je na.terazijamabranja napisao:Jel neko zna hoće li Institut početi opet sa radom ili su gotovi???
Probao sam i Bg burger, Burger house i burger store. Bg je najbolji, house su preskupi, a store su i skupi i nikakvi. Meni je institut bio majka.
Kafana Kordun, Pančevo, sve im je dobro. A riba žuti liman, Pančevo, a pogotovo dimljeni šaran.
Poslato sa Lumia 925
 Kako bre Burger House skup, meni bio bas ok.
 Kako bre Burger House skup, meni bio bas ok.

Gde ima da se kupi, samo kod njih ili?branja napisao:Inače destilerija Zarić iz Kosjerića ima odličnu rakiju. Imaju od maline, melem.
Poslato sa Lumia 925