Sent from my iPhone using Tapatalk
Najlepše felne...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Najlepše felne...
Meni izgledaju kao neka jeftina kopija... 
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Imitacija Alpininih Dynamic felnipavle napisao:Ovakve ima moj drugar na A6ici, meni su skroz ok felne, ali mi nisu nista posebno.... Ima Audi boljih....Day Walker napisao:Kad smo vec u OOOO fazonu, evo jedna stara bez S optike
Nece brat vece felne da metne
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Nisu mi bas gadne, ali ima i lepsih za CLS.Day Walker napisao:Meni su bas gadne ove
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
@DW
Moram da priznam da su mi lepse uzivo nego na slikama mada ima dosta lepih felni za CLS-a... Lepom autu sve dobro stoji...
Moram da priznam da su mi lepse uzivo nego na slikama mada ima dosta lepih felni za CLS-a... Lepom autu sve dobro stoji...
- starac vujadin
Ovo je neka varijacija na temu (brendirana ili nebrendirana, nije bitno) na jednu AMG-ovu felnu još iz 80-ih...od 190 i 124-ki, pa su tu temu u AMG razrađivali i do današnjih dana, ali njihova originalna felna je dosta lepša od ove jer joj kraci stoje pravo na obodu, umesto što su podvijeni.

Ni meni se ne svidjaju na CLSu.
ima li Audi nekih felni koje nisu imitacija?starac vujadin napisao:Imitacija Alpininih Dynamic felnipavle napisao:Ovakve ima moj drugar na A6ici, meni su skroz ok felne, ali mi nisu nista posebno.... Ima Audi boljih....Day Walker napisao:Kad smo vec u OOOO fazonu, evo jedna stara bez S optike
Nece brat vece felne da metne
- starac vujadin
Mislim da ima...
Alpina Dynamic

Alpina Dynamic

Boli koliko su ružne... Definitivno Audi izimitirao. 
Vise ove lice na Alpinine, ali su mnogo lepse.

- starac vujadin
Pa da...ne prave se više, tj. ne stavljaju na Alpine. I oni su uvideli da nije bio pogodak. Vratili su se samo na već poznati oblik. Tako da je Audi mogao mirno da preradi tu osnovnu ideju da deluje kako tako ok.Mr.Rotor napisao:Boli koliko su ružne... Definitivno Audi izimitirao.