Nidzo, imao sam ga i u Antaliji i u Istanbulu. U Antaliji je ok a u Istanbulu je čista perverzija. Može li tamo da se dođe nekako ako nisi biznis klasa (nešto da se doplati)?
AcaKayak napisao:Dobro jutro iz Istanbula, najjaci povratak kuci ikad. Krenes iz Antalije pa te vrate pa dobijes biznis klasu za dva dana kasnije kao izvinjenje pa ostanes u Istanbulu da nocis jer je kasnio let za transfer, onda im jebes sve po spisku jer eto, ti si platio tu biznis klasu i zahtevas neki nivo postovanja pa dobijes taksi voznju u preprcan hotel od 190e noc i sad letis biznis klasom za Beograd, opet ni kriv ni duzan. Najjaci je drug koji kaze stjuardesi kad smo isli iz Antalije nakon sto je neki lik zvao nesto: "izvinite ali ja sam platio ovu kartu da bih uzivao u tisini, ovo necu da tolerisem
Sampanjac, dupli viski, sve to ponovo u hotelu pa cemo da vidimo sta jos nude sad na letu. Da ne pominjemo i biznis lounge u kom cekamo pred let, sve besplatno i neograniceno. Ljudi koji su stvarno platili biznis klasu su popizdeli gledajuci nas par debila kako isprobavamo svaki aparat koji tamo ima
Isli danas prema Sjenici sa namerom da se popnemo na Javor ali put potpuno zatrpan snegom. Sto blize Sj, sneg sve veci i veci, ima ga i na putu u hladovini a vec danima se topi, mogu misliti sta je u Sj i na Pesteru. Surovi uslovi za zivot i za voznju. Kamencici ubijaju na putu, ako mi auto ostane citav bice dobro. A toliko je prljav da je to nenormalno.
Ima li od Pozege ka BG neka pumpa sa samousluznom ?