Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Toyota C-HR mk2

Re: Dobro veče

Post od dragan »

:kezo:
Mares
Reactions:
Pridružio se: 13 Avg 2012, 19:44

Post od Mares »

Potreban mi je jednostavan mp3 plejer (program) na kojem se moze napraviti plejlista, i da sam mixuje pesme tj. pravi prelaze izmedju kraja pesme koja je u toku i pocetka sledece pesme. Koji program preporucujete da skinem?

Treba mi za jednu zurku, znaci plejlista na kompu i neka sam vrti muziku....pustace se razna muzika tako da nije bitno da li "hvata" ritam tokom mixa, tj. ne treba mi neki profi program tipa traktor i slicni....
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider

Post od TheWickerMan »

Winamp

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Korisnikov avatar
bozza1979
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
Garaža: Škoda Scala 1.0TSI

Post od bozza1979 »

Koliko se sećam to može i Winamp. Bar je mogla neka verzija od pre x godina. E, sad gde se to podešava, nemam pojma :-)

Послато са GT-I8262 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
!GOR
Reactions:
Pridružio se: 08 Maj 2012, 20:46
Garaža: Audi A5 Sportback FL

Post od !GOR »

AIMP.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Moze Winamp, ima opcija u ekvilajzeru koja se ukljuci da nema pauze izmedju pesme i moze da se podesava koliko sekundi pre kraja pesme da krene sa prelazom. Ako se odlucis za Winamp, javi pa da uradim printscreen sa prikazom te opcije. Takodje Winamp ima opciju da randomizuje plejlistu sto je bolja opcija nego Shuffle jer ona zna da se istripuje i ponovi neku pesmu.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Post od pavle »

NESREĆA KOD KOPAONIKA: Milan Kalinić imao saobraćajku! http://www.kurir-info.rs/nesreca-kod-ko ... ak-1672101 Kada ce neko vise u ovoj zemlji da ovom trecerazrednom voditelju i petorazrednom glumcu da oduzme vise dozvolu!!!! Ovaj dok ne ubije nekoga nece da se smiri.... Jos decu vozi!!!!
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Pa dobio je skoro prijavu za neregistrovan auto i obilazenje preko pune. Tako pisali bar.
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Izvinite momci...A u kojoj zemlji vi zivite pa se tome cudite???

Komentari su vam kao da ne znate da je ovo zemlja koja je i da zakon nije isti za sve...Kad to shvatite bice vam lakse i tim (nazalost) normalnim stvarima koje bilo ko od nas obicnih ljudi ne moze da opromeni, se necete cuditi.

Prvi sam za to da se postuje zakon i da bude jos ostriji, nego sto jste, sto se nekih stvari u saobracaju tice. Konkretno da kazne budu jos vece. ALI DA VAZI ZA SVE. A ne samo za sirotinju raju na koju svako moze da digne onu stvar.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Mares
Reactions:
Pridružio se: 13 Avg 2012, 19:44

Post od Mares »

Ok, probacu sa winamp-om ... ja inace koristim neku verziju iz doba krede, skinucu noviju pa cu cackati ta podesavanja da vidim kako radi...ako se ne snadjem javicu
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Ko bre gleda tog Kalinića više? Ja ga češće čitam u naslovima nego što ga ima na ekranu.

Zapravo mnogo nekih imena se stalno provlači kroz naslove. Valjda nemaju o čemu pametnom da pišu novinari.

Tapatalk
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Mares napisao:Ok, probacu sa winamp-om ... ja inace koristim neku verziju iz doba krede, skinucu noviju pa cu cackati ta podesavanja da vidim kako radi...ako se ne snadjem javicu
Opcija za prelaz sa jedne na drugu pesmu:
Slika

Randomize list:
Slika

Verzija winampa 5.666
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Jedno je randomize list, a drugo je shuffle.
Sa matorim verzijama Winamp-a je potreban plugin za crossfade / continuous playback.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Slika dana.

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Delija napisao:Jedno je randomize list, a drugo je shuffle.
Slazem se, ali posto shuffle zna da ponovi pesmu koju je vec pustio bolja je opcija randomize list pa lepo ugasis shuffle i pustis od prve pesme.
Odgovori