Može ovde samo kravata ispod džempera, bez košuljestefanan napisao:Ima, samo dzemper/majica sa velikim v izrazom![]()
Obuća i odeća
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Obuća i odeća
Meni zavisi od kombinacije i prilike, ali može sve ako se ok uklopi. Kravata i odelo su mi prilično dosadni, osim ako nije baš dobro odelo, sa isto tako dobrom kravatom i košuljom (cipele da i ne spominjem). Ne računam prilike gde je odelo obavezno.
Kravata svakako samo za posao...
Kravata svakako samo za posao...
Setih se ove slike 
- Prikačeni fajlovi
-
- uploadfromtaptalk1422792794457.jpg (28.86 KiB) Pogledano 1710 puta
Ne volim to mesanje stilova, sve to pocne da mi smrdi na isfokirani hipsteraj, fazon majica, sako i starke.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Urose dobre su i jedne i druge.
Imam Batine slicne tvojim i cipele su preudobne. Mislim da nisi pogresio izborom.
Ja prosle god uzeh ove u Massimu:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Imam Batine slicne tvojim i cipele su preudobne. Mislim da nisi pogresio izborom.
Ja prosle god uzeh ove u Massimu:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Sve se to podrazumeva. Naravno da ne mislim na šljašteće plastično odelo.fq400 napisao:Kravata i odelo su mi prilično dosadni, osim ako nije baš dobro odelo, sa isto tako dobrom kravatom i košuljom (cipele da i ne spominjem).
Kravatu jako retko stavljam, a ako je stavljam onda je to samo na odelo i košulju sa manžetnama.
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Pored toga, meni je nekako previse streberski.. Krvata samo na odelo!Xepoj87 napisao:Ako pricamo o kravati i kosulji ispod dzempera, to mi je tek bzvz, kao medaljon da nosis.
Sent from my Sony
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Ok je ova kombinacija, ali mi je krvata opet suvisna...
Više sam mislio na 'loša' odela, tj. ona sa groznim ili neodgovarajućim krojem. Bolje da neko fura Sergio Marchionne stil, nego da nosi osrednje odelo koje mu ne stoji nikako, ali eto, nosi ga jer je to odelo. Da bi baš dobro stajalo odelo, mora da bude od dobrog materijala, mora biti dobrog kroja i u 90% slučajeva mora da se modifikuje prema vlasniku. Ne mora obavezno da bude i skupo i/ili šiveno po meri, ali posedovanje dobrog odela košta, i mislim da tu ne postoje prečice.Paja napisao:Sve se to podrazumeva. Naravno da ne mislim na šljašteće plastično odelo.fq400 napisao:Kravata i odelo su mi prilično dosadni, osim ako nije baš dobro odelo, sa isto tako dobrom kravatom i košuljom (cipele da i ne spominjem).
Kravatu jako retko stavljam, a ako je stavljam onda je to samo na odelo i košulju sa manžetnama.
Još kad se dodaju na to i ostale stvari - košulja, kaiš, cipele, kravata, mantil/kaput...
Slažem se.
Ja sam sad trebao da uzmem sebi neko dobro odelo pa sam odložio to... Šta preporučujete i da li da uzmem kad se vratim u BG ili je bolje negde van?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Van, naravno. Odes u neki outlet van Srbije I opremis se, ako si kao ja pa ne volis duge kupovine. Ovde uvek mozes uzeti dobro odelo, nije da smo shupak sveta, ali sigurno manji izbor. Meni se svidja Boss, Masimo Dutti, Navigare...tj brendovi I linije koje oni prodaju, al sigurno ima I daleko bolje od toga
Teško pitanje. Ti nisi standardne građe.
Pogledaj šta možeš da nađeš tu gde jesi. Moje iskustvo je da su talijanska odela preuska i mislim da su ti u Boss-u najveće šanse da nađeš odelo koje će ti dobro stajati, ali i tu ima različitih linija, krojeva, materijala, cena...
Pogledaj šta možeš da nađeš tu gde jesi. Moje iskustvo je da su talijanska odela preuska i mislim da su ti u Boss-u najveće šanse da nađeš odelo koje će ti dobro stajati, ali i tu ima različitih linija, krojeva, materijala, cena...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ako ides skoro u USA - to je ubedljivo najbolja varijanta.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...