Slatkiši & čokolade & kremići :)
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Rekao mi čovek iz menadžmenta Jaffa Crvenka.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Bilo sta od hrane sto ima soju u sebi je sranje na kub, nevezano da li je GMO ili nije, a mala je verovatnoca da nije.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Kuzmanovic napisao:Po meni je trenutno najlepsa cokolada na nasem trzistu:
300g još bolja jer je krupniji keksTheWickerMan napisao:Ja juče prekjuče smlatih ovu Milku Oreo od 300 grama , nije mi bilo dobro( brat se ogrebao za jedan red )
Never Say Never Again
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Odlična je 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Milka Oreo ima heroin u sebi, to je meni jedino logicno objasnjenje zasto mi je toliko sve do jaja. Ne kupujem, ne konzumiram, probao jednom i video da je opasno.
Jaffa ima jedan veliki problem, a to su varijacije kvaliteta, koje idu toliko daleko da bude veca razlika izmedju dva pakovanja Jaffe nego izmedju originala i kopije, uzasno nekonzistentno. Sve zavisi kako ti zapadne serija i koliko dugo stoji u radnji, od sjajnog do skoro nejestivog.
Jaffa ima jedan veliki problem, a to su varijacije kvaliteta, koje idu toliko daleko da bude veca razlika izmedju dva pakovanja Jaffe nego izmedju originala i kopije, uzasno nekonzistentno. Sve zavisi kako ti zapadne serija i koliko dugo stoji u radnji, od sjajnog do skoro nejestivog.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Upravo sam resio jednu od 100 gr. Malo je falilo da uzmem dve, ali sam se suzdrzao pa pored nje uzeo i veliki coko smoki. 
Heroin ili neka druga droga, nebitno je, hvala im sto su napravili tako dobru cokoladu.
Heroin ili neka druga droga, nebitno je, hvala im sto su napravili tako dobru cokoladu.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
ja ni ne kupujem jaffu vise, pre uzmem Swisslionovu varijaciju toga, lepsi mi je keks i uvek je isto ako nista 
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ovo je tačno.Po meni,jedino Bambijeva Plazma ima standardan kvalitet i ukus evo već 30 godina.I jedino je sa Plazmom "keks i mleko" keks i mleko,kako ja to kažem.Rakhil napisao:Jaffa ima jedan veliki problem, a to su varijacije kvaliteta, koje idu toliko daleko da bude veca razlika izmedju dva pakovanja Jaffe nego izmedju originala i kopije, uzasno nekonzistentno. Sve zavisi kako ti zapadne serija i koliko dugo stoji u radnji, od sjajnog do skoro nejestivog.
Meni se taj oreo uopšte ne dopata toliko, previše je sladak keks. Ovu milku nisam probao,izbacio sam iz ishrane ali vidim da imaju neke nove ukuse,vuče se po kući neka milka sa tuck krekerimaRakhil napisao:Milka Oreo ima heroin u sebi, to je meni jedino logicno objasnjenje zasto mi je toliko sve do jaja. Ne kupujem, ne konzumiram, probao jednom i video da je opasno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ni to nije tacno i to tvrdim iz prve ruke - "pratim"srdjanyo napisao:Ovo je tačno.Po meni,jedino Bambijeva Plazma ima standardan kvalitet i ukus evo već 30 godina.I jedino je sa Plazmom "keks i mleko" keks i mleko,kako ja to kažem.Rakhil napisao:Jaffa ima jedan veliki problem, a to su varijacije kvaliteta, koje idu toliko daleko da bude veca razlika izmedju dva pakovanja Jaffe nego izmedju originala i kopije, uzasno nekonzistentno. Sve zavisi kako ti zapadne serija i koliko dugo stoji u radnji, od sjajnog do skoro nejestivog.
BTW, i Plazma je puna soje
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dobre su te nove kombinacije.
Jebite se, samo sam čitao ovu temu i dobio već 1kg. Bežim ja odavde.
Jebite se, samo sam čitao ovu temu i dobio već 1kg. Bežim ja odavde.
Posetite www.garaza.rs !
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Mi u kuci zivimo na plazmi, zajebane kolicine deca trose
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Meni se tuk ne svidja, slan keks na cokoladi mi je uzasna kombinacija. LU je daleko bolji jer je keks sladak.stefanan napisao:
Meni se taj oreo uopšte ne dopata toliko, previše je sladak keks. Ovu milku nisam probao,izbacio sam iz ishrane ali vidim da imaju neke nove ukuse,vuče se po kući neka milka sa tuck krekerima
Pretpostavljam da zato ovu niko ni ne jede,ostace kad dodju gosti