Dobro veče
Re: Dobro veče
Pa ja ne znam koji auto da je okacio isto bih reagovao da je prvo stavio svoju sliku. Mada ja sam svakako ovde zbog ostalih tema, auti su prestali da me interesuju u poslednje vreme, bar se ni ne pretvaram da je drugacije.
Sto se Shoneta tice, i meni bude zao kad mu vidim temu.
Sto se Shoneta tice, i meni bude zao kad mu vidim temu.
Pa kad izveštava na kašičicu. Te mu stigla šelna, te ofarbao dekl. Nek' i on okači sliku neke drugarice u daunsajz helankama, pa će da krene rasprava 
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sone je pravi primer petrolheda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Shone ne ucestvuje ozbiljno na forumu, covek je clan na mnogo mesta i svugde ostavi post sta ima novo i koliko stigne. Siguran sam da negde ozbiljnije pise, i sasvim je u redu sto nam i ovoliko pokaze, jako lepo od njega. Preterano je reci da opise svaki korak.
Forum nam je prirodno koncipiran tako, nije strogo ogranicen na kola. Clanovima vise znace neka licna razmisljanja o kolima nego da se drvi o tehnickom resenju kvacila kompresora klime na tom i tom modelu.
Forum nam je prirodno koncipiran tako, nije strogo ogranicen na kola. Clanovima vise znace neka licna razmisljanja o kolima nego da se drvi o tehnickom resenju kvacila kompresora klime na tom i tom modelu.
Da, forum je od početka osnovan po principu prijateljstva i nikad nije ni pokušavano da se nameće nekome da mora da piše o automobilu.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
A ja mislio da je forum ljubitelja automobila! 
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Day Walker
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Gospodaru prstenova?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Forum je koncipiran da bude forum o kolima, tako se uostalom zove i izrastao je iz foruma o automobilima (Vrele gume) gde je nivo priče o autmobilima postao tako nizak i komunikacija sa forumom tako loša da su osnivači ovog foruma osetili potrebu da treba napraviti novi forum o kolima gde će nivo i kvalitet priče o automobilima biti na višem nivou, a tokom vremena je prerastao u forum opšteg tipa gde su teme u automobilizmu mahom pale u drugi plan.
Tu su osnivači i vlasnici ovog foruma, pa oni mogu da posvedoče koje je bila početna ideja.
Da li preterujem ili ne preterujem kada kažem da Šone objavi sve što se uradi na kolima i najmanju sitnicu mogu da vide ljudi koji prate njegove teme, pa se mogu uveriti.
Tu su osnivači i vlasnici ovog foruma, pa oni mogu da posvedoče koje je bila početna ideja.
Da li preterujem ili ne preterujem kada kažem da Šone objavi sve što se uradi na kolima i najmanju sitnicu mogu da vide ljudi koji prate njegove teme, pa se mogu uveriti.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Koliko ja znam, Shone se vozi u Golfu ko svi normalni ljudi - zna se sta je Das Auto a sta su igracke 
Slobodno pisite i diskutujte o kolima
- Day Walker
Kod nas je najveci problem kad neko objavi kvar jer se svi sjate i trpaju ga u bulju. Pomoc je u drugom planu, ili eventualno preporuka. Cast izuzecima
Brzine idu u H-a !!!

Posto niko nije zapazio onih 9cm od pre nekoliko postova
Samo da prijavim
Ostalo nebitno, sve receno
Edit - ubaci se par postova, da ne bude da se smejem dw-u...
Poslednja izmena od dragan u 29 Jan 2015, 11:14, izmenjeno 1 put ukupno.