Dobro veče
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Dobro veče
Aco, pokaj se i bices spasen, mislim, ne razumem da neko moze da se ne odusevi onim 
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Jebem ti ovu omladinu, nista im nije po volji, samo se drogiraju i sede na ladan beton....
Meni upravo o pojasu stoji zakačen super tool 300 
@Dragan
Ako je to cena, onda možda i mogu da ga priuštim. Kako si zadovoljan sekulićem, znaju li takvu mašinu da maze?
@Dragan
Ako je to cena, onda možda i mogu da ga priuštim. Kako si zadovoljan sekulićem, znaju li takvu mašinu da maze?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma bar da se drogiraju....Rakhil napisao:Jebem ti ovu omladinu, nista im nije po volji, samo se drogiraju i sede na ladan beton....
Od Sekulića je i kupio sovj RS i zaista je bila mažen i pažen, netipično za takav auto.nikaragva napisao:Meni upravo o pojasu stoji zakačen super tool 300
@Dragan
Inače u odnosu na ovaj Lotus, Clio izgleda kao SUV.
Širim haos!
Znaju oni da odrzavaju taj auto, a realno nije to ni neki lamburdzini da je sad neka filozofija velika, niti je dranje...
Lotus je pojam hendling auta pogotovo ovakav sa doradama tipa ohlins, i sve sto moze makar i delom da drzi slican tempo po ovakvim putevima nije za sprdnju. Ako ovaj klio ne ide i lik ne zna da ga vozi, kakva li je baba onda u lotusu
Lotus je pojam hendling auta pogotovo ovakav sa doradama tipa ohlins, i sve sto moze makar i delom da drzi slican tempo po ovakvim putevima nije za sprdnju. Ako ovaj klio ne ide i lik ne zna da ga vozi, kakva li je baba onda u lotusu
Clio mnogo vise "krade puta", sto je i logicno na ovakvim putevima kada vozis drugi. Stoga i uspeva da drzi tempo. Lotus je uglavnom ogranicen na svoju traku, i dosta je oprezniji sto je i logicno kada ides prvi. Moje iskustvo je da na ovakvom putu onaj koji vozi iza ima ogromnu prednost, i u vecini slucajeva se moze pratiti auto koji je realno brzi...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Svejedno sviđa mi se kako ide 
Ako astrom spičim do bosne za 4h, s ovim moram za 3h
Samo što će me tamo zajebavati što auto nije iz njemačku
Ako astrom spičim do bosne za 4h, s ovim moram za 3h
Samo što će me tamo zajebavati što auto nije iz njemačku
Baci munju na njih 
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
Kakve njuške , leptejebo
Klif još živ, a svi u ljubavi sa Mustejnom
Vidi ih škrbavice 
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
Smešni su k'o crtani film 
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Dobro veče
A, Lars se dan ranije skinuo sa sise.:-DTheWickerMan napisao:Kakve njuške , leptejebo![]()
Sent from my Sony XPERIA M2 Aqua
Dragane, nije poenta da li bolje vozi od mene niti da li ja mislim da sam neki profi vozač. Ako je otišao koji put na stazu, šanse su 90% da bolje vozi nego ja. Poenta je da neko ko promaši menjač nije ni blizu vrhunski vozač, a ja ni Dušana Borkovića koji em je vozač em mi je prijatelj ne gledam na snimcima dužim od minut jer mi je gubljenje vremena, tako da sigurno neću gledati amatera 9 minuta ili koliko već da ne tražim sad. Ne vidim zašto si ti uvređen da braniš nekog lika kog nikad nećeš upoznati time što me prozoveš za moj nivo vožnje, kad taj lik recimo ne zna ni heal and toe kočenje i menjanje brzina što je za profi vozača zajebancija. Kada sam se vozio s Dušanom jednostavno sam prestao da cenim bilo kog vozača amatera uključujući i sebe, tako da mu sigurno neću posvetiti svoje vreme i to nakon što ti istakneš scenu gde lik ladno promaši menjač.
EDIT: ja stvarno sad čitam post i nije mi jasno gde si se ti uvredio i što sam ja bitan u toj priči. Ako ti trčiš 14 sekundi na 100 metara, jel ti zanimljivo da gledaš nekog amatera koji trči 13 sekundi na 100 metara jer je eto bolji amater od tebe?
Edit 2: Ako se nekome gleda vrhunski auto snimak, umeće, zvuk, iživljavanje, onda uzmeš ovako nešto pa gledaš. Ovaj poslednji put promašio menjač kad je prvi put seo u auto, sa 11 godina. Zvuk je apsolutno bolestan, vožnja takođe.
https://www.youtube.com/watch?v=Y0iwKJe7zRI
Edit 3, gledaj menjač ručnu i volan na 1:28 i kako se vozi, čisto da nastavimo s poređenjem mene i onog lika.
EDIT: ja stvarno sad čitam post i nije mi jasno gde si se ti uvredio i što sam ja bitan u toj priči. Ako ti trčiš 14 sekundi na 100 metara, jel ti zanimljivo da gledaš nekog amatera koji trči 13 sekundi na 100 metara jer je eto bolji amater od tebe?
Edit 2: Ako se nekome gleda vrhunski auto snimak, umeće, zvuk, iživljavanje, onda uzmeš ovako nešto pa gledaš. Ovaj poslednji put promašio menjač kad je prvi put seo u auto, sa 11 godina. Zvuk je apsolutno bolestan, vožnja takođe.
https://www.youtube.com/watch?v=Y0iwKJe7zRI
Edit 3, gledaj menjač ručnu i volan na 1:28 i kako se vozi, čisto da nastavimo s poređenjem mene i onog lika.