Dobro veče
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Dobro veče
Grci su napravili taj dug, sad moraju i da ga vrate, jebiga. Nije mi ih zao uopste, ali mi nije zao ni poverilaca, koji su sipali zajmove ko siptar u kornet, sto je ekvivalent tome da lik na minimalcu udje u Intesu i dobije kes kredit od 10k evra na licnu kartu.
Ne nadaju se oni tim kamatama uopste, vec da naplate glavnicu u parama a kamate preko zemljista, ugovora, podrske, uticaja...
Ovi iz Sirize su klasicne levicarske pizde, ne ocekujem od njih nista sem da se debelo obogate cim se docepaju vlasti. Program te koalicije se u sustini (pored klasicnih komunistickih ispada kao sto je nacionalizacija banaka) svodi na to da ostanu u evro zoni, ali pod svojiim uslovima i da redefinisu poslovanje ECB-a. Drugovi, lepo zamisljeno ali tesko ostvarivo, nije Grcka bas toliko bitna...
Ne nadaju se oni tim kamatama uopste, vec da naplate glavnicu u parama a kamate preko zemljista, ugovora, podrske, uticaja...
Ovi iz Sirize su klasicne levicarske pizde, ne ocekujem od njih nista sem da se debelo obogate cim se docepaju vlasti. Program te koalicije se u sustini (pored klasicnih komunistickih ispada kao sto je nacionalizacija banaka) svodi na to da ostanu u evro zoni, ali pod svojiim uslovima i da redefinisu poslovanje ECB-a. Drugovi, lepo zamisljeno ali tesko ostvarivo, nije Grcka bas toliko bitna...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa ako ne razmišlja nije namernoKuzmanovic napisao:Kakav to covek moras da budes da vozis ulicom i namerno prolazis kroz rupe kako bi isprskao prolaznike?!
Malopre u Kralja Milana, taksista vozi zutom trakom nekih 40 km/h i to uz skroz desnu ivicu zute trake i namerno upada u rupe i prska ljude po u trotoaru iako oni setaju skroz uz zgradu. Ja i ortak mu sviramo i blicamo, on opusteno nastavlja da bi ga na kraju stigli na semaforu i spomenuli mu prethodna tri kolena, a on nam mrtav ladan odgovara: "pa ja ne razmisljam o tome".![]()
Jos taksisti obicno u Kralja Milana voze slalom po zutoj traci i izbegavaju rupe, a ovaj se nabio u desnu ivicu i samo prolazi kroz bare i vidis kako mu auto skace po rupama.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ma vazi sto taksista ne razmislja o rupama i o trapu. Nego se izbezumio kad smo uzeli da mu ke*amo pa nije znao sta da kaze.
Naravno da im nece otpisati dug ali se postavlja pitanje koji ce biti njihov sledeci potez. Grcka svakako ne moze da srusi Evro ali koliko god mala i nebitna bila, moze prilicno da ga oslabi i samim tim pokrene lanac problema.Rakhil napisao:Grci su napravili taj dug, sad moraju i da ga vrate, jebiga. Nije mi ih zao uopste, ali mi nije zao ni poverilaca, koji su sipali zajmove ko siptar u kornet, sto je ekvivalent tome da lik na minimalcu udje u Intesu i dobije kes kredit od 10k evra na licnu kartu.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Svakako da Grčka može da napravi problem i to se vidi po izjavama Merkel i predsednika Dojče banke koji samo pričaju kako se dugovi moraju vratiti...izgleda da su zaboravili i da čestitaju pobedu. Najbitnije im da se zaštite interesi banaka i to je slaba tačka na koju Grci mogu da udare. Prestanak plaćanja dugova, nacionalizacija banaka...sve ono od čega se drugoj strani diže kosa na glavi. Pogotovu je Nemcima to nezgodna situacija jer su oni najviše lobirali u EU da Grčka ostane u eurozoni i da im se upumpavaju pare da bi se izvukli.
Na kraju će im ipak uzeti par ostrva, makar i na 99 god. Svidela im se još '40ih prošlog veka 
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
..ali onda neće biti gasa za jugoistok Evrope...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Gde su sada povoljnija alkoholna pića, jel i dalje imaju smisla diskonti pića ili su ih potisnuli megamarketi?
https://www.youtube.com/watch?v=V9EJaZ4nm9E
https://www.youtube.com/watch?v=ZnNX8SsKF18
https://www.youtube.com/watch?v=ZnNX8SsKF18
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Sve će to Ameri da srede(posredno). Kao i ranije levičarske vlade. Francusku '60-ih, Italiju '70-ih.
Zavrtanje vojne pomoći, razne crvene brigade, a sad imaju i arapske teroriste.
Turci (verni jenki saveznici) će sa druge strane.
Jbg! Levica u prevoslavnim zemljama je uvek imala plodno tlo. Ta stalna potreba za pravdom i univerzalnom istinom.
Zavrtanje vojne pomoći, razne crvene brigade, a sad imaju i arapske teroriste.
Turci (verni jenki saveznici) će sa druge strane.
Jbg! Levica u prevoslavnim zemljama je uvek imala plodno tlo. Ta stalna potreba za pravdom i univerzalnom istinom.
- Kuzmanovic
Dobro vece 
Videh tablicu za taksi sa brojem BG 89xy TX. Sta ce biti kada dodje do 9999 TX?
Videh tablicu za taksi sa brojem BG 89xy TX. Sta ce biti kada dodje do 9999 TX?
Preci ce igricu
Dobro vece
Dragane, pozdravi mi ovog sofera LH sto kasni iz Minhena
Eno ga kod Zagreba, sad ce da ti se javi 
Ili pristavi kafu?
Dobro vece
Dragane, pozdravi mi ovog sofera LH sto kasni iz Minhena
Ili pristavi kafu?
Poslednja izmena od NexT u 26 Jan 2015, 22:48, izmenjeno 1 put ukupno.
Možda Zemun dobije registracionu oblast. 
- Kuzmanovic
Bukvalno. Game over.NexT napisao:Preci ce igricu:
Jel mogu TX tablicu da dobiju "obicni" automobili?
Ja sam video Suzuki Svift sa troje vrata da ima TX tablicu, on nema sanse da je taxi!?
Ja sam video Suzuki Svift sa troje vrata da ima TX tablicu, on nema sanse da je taxi!?