Dobro veče
Re: Dobro veče
Rezultati izbora u Grčkoj će biti odlična dimna zavesa Englezima za izlazak iz EU. A i Erdogan se obradovao.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Odlazak Engleza iz EU će najviše obradovati nju samu. 
U stvarnosti, mnogi palamude, pa onda izračunaju koliko to sve košta i onda ništa. Kao i sa škotima. Za razliku od grka, debelo će da se presaberu pre nego što to izglasaju.
Sent using Tapatalk
U stvarnosti, mnogi palamude, pa onda izračunaju koliko to sve košta i onda ništa. Kao i sa škotima. Za razliku od grka, debelo će da se presaberu pre nego što to izglasaju.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Dobro vece, prijelo mi se nesto slatko...sreca moja, pa ne mogu da dobijem dijabetes.

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Jel ovo onaj klinac sa carapa 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Realno ovo i jeste problem, jer ce sad sve takve partije u EU, kao na primer od one LePen da dobiju moral boost.
Sta je tu lose? 
-
Dzoni_m
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Hoce. I sve dok jos jednom ne lupe dupetom o ledinu nece im doci iz istog u glavu. Videcemo sta ce biti sa ovim grckim utopistima kada sednu u fotelju. Nekako cim uzmu kljuc od blagajne i pocnu da racunaju kome sve dodju i kako treba da dele, ukapiraju da je kasa prazna. E onda se okrecu tamo gde su do pre par nedelja pljuvali.Realno ovo i jeste problem, jer ce sad sve takve partije u EU, kao na primer od one LePen da dobiju moral boost.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
ti si sve ovo pojeo sam, odjednom?Xepoj87 napisao:Dobro vece, prijelo mi se nesto slatko...sreca moja, pa ne mogu da dobijem dijabetes.
pa ovoliko pojedu moja dva klinca za dva meseca
Boringly average, but also perfect for school run mums
Koja je alternativa?Dzoni_m napisao:Hoce. I sve dok jos jednom ne lupe dupetom o ledinu nece im doci iz istog u glavu. Videcemo sta ce biti sa ovim grckim utopistima kada sednu u fotelju. Nekako cim uzmu kljuc od blagajne i pocnu da racunaju kome sve dodju i kako treba da dele, ukapiraju da je kasa prazna. E onda se okrecu tamo gde su do pre par nedelja pljuvali.Realno ovo i jeste problem, jer ce sad sve takve partije u EU, kao na primer od one LePen da dobiju moral boost.
A koja je, zemlja duzna skoro 2 GDP
Od cega je jedan samo kamate 
Potpuno je ocekivano da narod, u trenutku slabosti, poverenje daje populistima. Srbija je dobar primer...
Potpuno je ocekivano da narod, u trenutku slabosti, poverenje daje populistima. Srbija je dobar primer...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Malo pre citam lokalne vesti i vidim neko izvrsio samoubistvo justros u PO. Kad ono moj drugar iz osnovne, isli smo u isto odeljenje...
Ne verujem jbt... 
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Kakav to covek moras da budes da vozis ulicom i namerno prolazis kroz rupe kako bi isprskao prolaznike?!
Malopre u Kralja Milana, taksista vozi zutom trakom nekih 40 km/h i to uz skroz desnu ivicu zute trake i namerno upada u rupe i prska ljude po u trotoaru iako oni setaju skroz uz zgradu. Ja i ortak mu sviramo i blicamo, on opusteno nastavlja da bi ga na kraju stigli na semaforu i spomenuli mu prethodna tri kolena, a on nam mrtav ladan odgovara: "pa ja ne razmisljam o tome".
Jos taksisti obicno u Kralja Milana voze slalom po zutoj traci i izbegavaju rupe, a ovaj se nabio u desnu ivicu i samo prolazi kroz bare i vidis kako mu auto skace po rupama.
Malopre u Kralja Milana, taksista vozi zutom trakom nekih 40 km/h i to uz skroz desnu ivicu zute trake i namerno upada u rupe i prska ljude po u trotoaru iako oni setaju skroz uz zgradu. Ja i ortak mu sviramo i blicamo, on opusteno nastavlja da bi ga na kraju stigli na semaforu i spomenuli mu prethodna tri kolena, a on nam mrtav ladan odgovara: "pa ja ne razmisljam o tome".
Jos taksisti obicno u Kralja Milana voze slalom po zutoj traci i izbegavaju rupe, a ovaj se nabio u desnu ivicu i samo prolazi kroz bare i vidis kako mu auto skace po rupama.