stefanan napisao:Na onu ispod gazele verovatno misliJi 4Tze napisao:A najbolja je?

Ako neko zna bolju, rado cu isprobati
Sent from my Sony
stefanan napisao:Na onu ispod gazele verovatno misliJi 4Tze napisao:A najbolja je?

Ako si ozbiljan, misli se na M3 znackicu.McGruja napisao:Sta, da ima UD na tabli?
Većina su programeri, ja se ne razumem ali pominju te stvari, neki sada rade kao programeri, meni to sve isto. Moguće i da je veliki broj menadžera.Nikolaa napisao:onda se mnogo druzis za menadzerimaUroš S. napisao:Ja ne znam jednu osobu iz moje i bliskih generacija koja FON nije završila u roku, a da pritom nisu više vremena provodili u alkoholisanom nego u treznom stanju tako da je to ako mene neko pita večernja školica za one koji neće da uče, a privatni im je skup.
Huawei P6 TT
ja znam masu ljudi koji nisu u roku zavrsili FON, njih podosta sa ISITa, ima ih par i sa menadzmenta...
Znaš da je taj prekoputa dugo bio smer na Pravnom, pa su onda napravili fakultet od smera, smejurija.stefanan napisao:Ni onaj prekoputa nije tezi, cak sta vise mislim da je laksi. Na fonu imaju tih par predmeta koji umeju da prave problem (matematika i statistika) ostalo je lagano
Nastao je od Visoke škole političkih nauka.Znaš da je taj prekoputa dugo bio smer na Pravnom, pa su onda napravili fakultet od smera, smejurija
I danas je epicna, da se ne lazemoUroš S. napisao:Kad sam bio klinac ova brava u štopki mi je bila najepičniji detalj ikada
E jbg pa nisam ja ti da to radimDelija napisao:Nemoj da se nalazis uvredjenim ako ti nisi programer![]()