Dobro veče
Re: Dobro veče
Kako se dobija sada VII-2?
TT
TT
Na onu ispod gazele verovatno misliJi 4Tze napisao:A najbolja je?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja ne znam jednu osobu iz moje i bliskih generacija koja FON nije završila u roku, a da pritom nisu više vremena provodili u alkoholisanom nego u treznom stanju tako da je to ako mene neko pita večernja školica za one koji neće da uče, a privatni im je skup.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
Auuu... Šta si rek'o 
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A ETF-ovci se ne odvaljuju od alkohola
Master nije VII-2, naravno, tako da mi nije jasna Nidzina prica niti zasto je uopste bitno kako si prijavljen - bitna je plata
Posto magistrature vise nema, sada valjda jedino neke specijalisticke studije.Heinz napisao:Kako se dobija sada VII-2?
Master nije VII-2, naravno, tako da mi nije jasna Nidzina prica niti zasto je uopste bitno kako si prijavljen - bitna je plata
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Uroš S. napisao:Ja ne znam jednu osobu iz moje i bliskih generacija koja FON nije završila u roku, a da pritom nisu više vremena provodili u alkoholisanom nego u treznom stanju tako da je to ako mene neko pita večernja školica za one koji neće da uče, a privatni im je skup.
Huawei P6 TT
Ne kazem da je fakultet krs, daleko od toga, ali je stvarno 10x laksi nego ostali drzavni fakulteti na BU.
Brzine idu u H-a !!!

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Uroš S. napisao:Ja ne znam jednu osobu iz moje i bliskih generacija koja FON nije završila u roku, a da pritom nisu više vremena provodili u alkoholisanom nego u treznom stanju tako da je to ako mene neko pita večernja školica za one koji neće da uče, a privatni im je skup.
Delija napisao:A ETF-ovci se ne odvaljuju od alkohola
Poslednja izmena od Kornjaca Rade u 22 Jan 2015, 11:35, izmenjeno 1 put ukupno.
Ni onaj prekoputa nije tezi, cak sta vise mislim da je laksi. Na fonu imaju tih par predmeta koji umeju da prave problem (matematika i statistika) ostalo je lagano
Pleonazam: čak šta više.
TT
TT
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Evo ga "sampion" koga sam spominjao pre par meseci. 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
San svakog ljubitelja Audija 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sta, da ima UD na tabli? 
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Kad sam bio klinac ova brava u štopki mi je bila najepičniji detalj ikada 
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
onda se mnogo druzis za menadzerimaUroš S. napisao:Ja ne znam jednu osobu iz moje i bliskih generacija koja FON nije završila u roku, a da pritom nisu više vremena provodili u alkoholisanom nego u treznom stanju tako da je to ako mene neko pita večernja školica za one koji neće da uče, a privatni im je skup.
Huawei P6 TT
ja znam masu ljudi koji nisu u roku zavrsili FON, njih podosta sa ISITa, ima ih par i sa menadzmenta...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Da znaš samo kakav je tek fleš bila kad se auto pojavio.Uroš S. napisao:Kad sam bio klinac ova brava u štopki mi je bila najepičniji detalj ikada
Širim haos!