Dobro veče
Re: Dobro veče
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Meteoropata sam 
Jutro
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pravo jutro za veslanje po Adi Ciganliji 
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Lako je tebi :-D
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
Jutro iz Kastela 
Ma da, uzimanje para. Isto kao i FON. Da me ne bi izjednačili sa bolonjcima, koji su imali duplo manje fakulteta od nas, polozio sam ispite koji su bili razlika do Mastera i uzeo ga čim je to bilo moguće. Većina ispita je sa Bachelor prebačena na Master i nisam hteo da mi sve to propadne.Paja napisao:Sa tim prelaskom sa dipl na master je napravljena teška brljotina. Kao ista su zvanja, a nisu. Sve više ljudi koji su dipl upisuju master da bi se izjednačili sa klincima na konkursima za posao.
Meni deluje da tu fax lovi u mutnom da bi uzeo još para. Neće da izdaju potvrdu da su izjednačena zvanja nego neku tuc muc.
Uredno sam dobio novu diplomu i na radnom mestu sam prijavljen kao VII-2 umesto VII-1 kako bi bilo inače.
Meni to ne smeta. Smeta mi što sa raznih SegaMega fakulteta dolaze ljudi koji nisu bili u stanju da poloze 2 ispita na FON, a onda su te SegeMege završili u roku i dođu onda na master na FON-u jer se ovima digla patka za pare.
Omalovazavaju mnogo ozbiljniju selekciju koja je bila nekad. Itekako se vidi u praksi slabljenje kadra iz godine u godinu zahvaljujući tome.
Послато са GT-P7500 уз помоћ Тапатока
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ala je Rakocevicu prljav GTR 
Godinama unazad... 
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Tzv pranje diplomenidza napisao:Ma da, uzimanje para. Isto kao i FON. Da me ne bi izjednačili sa bolonjcima, koji su imali duplo manje fakulteta od nas, polozio sam ispite koji su bili razlika do Mastera i uzeo ga čim je to bilo moguće. Većina ispita je sa Bachelor prebačena na Master i nisam hteo da mi sve to propadne.Paja napisao:Sa tim prelaskom sa dipl na master je napravljena teška brljotina. Kao ista su zvanja, a nisu. Sve više ljudi koji su dipl upisuju master da bi se izjednačili sa klincima na konkursima za posao.
Meni deluje da tu fax lovi u mutnom da bi uzeo još para. Neće da izdaju potvrdu da su izjednačena zvanja nego neku tuc muc.
Uredno sam dobio novu diplomu i na radnom mestu sam prijavljen kao VII-2 umesto VII-1 kako bi bilo inače.
Meni to ne smeta. Smeta mi što sa raznih SegaMega fakulteta dolaze ljudi koji nisu bili u stanju da poloze 2 ispita na FON, a onda su te SegeMege završili u roku i dođu onda na master na FON-u jer se ovima digla patka za pare.
Omalovazavaju mnogo ozbiljniju selekciju koja je bila nekad. Itekako se vidi u praksi slabljenje kadra iz godine u godinu zahvaljujući tome.
Послато са GT-P7500 уз помоћ Тапатока
Ee, zato sam ja juce dva puta prao.auto spolja i.to me kostalo 600 dinara, dok je 650 komplet pranje u najboljoj perionici u BGu.
Odem na Eko i operem na puske na brzaka, odem na has, izlazim iz kafane, auto fifti, fifti... Odvezem ma cetke.
Padne kisa posle sat vremena, auto opet fifti, fifti.
Sent from my Sony
Odem na Eko i operem na puske na brzaka, odem na has, izlazim iz kafane, auto fifti, fifti... Odvezem ma cetke.
Padne kisa posle sat vremena, auto opet fifti, fifti.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.