Ali rekli su mi da je bolje tako, da znaju kada je kanal očišćen sa sigurnošću.
Dobro veče
Re: Dobro veče
Meni su bez anestezije umrtvili živac, dva puta u dva zuba. Ne mogu vam opisati kako to boli 
U sustini sam pogodio znaci 
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Uf... i meni su umrtvljene obe gornje četvorke i to u vojsci. I da je trebala anestezija, ne bih je dobio jer toga tada nije bilo, bar ne u Novom Pazaru. Rotira i šrafi alat u kost, a pravolinijski čupa napolje i tako sve dok ne uhvati crvića. Pakao, ali za sve pare.
Sent from my Sony XPERIA M2 Aqua
Iskreno, ti razlozi su bas nekako bzvz.
Dobar zubar treba sam da vidi gde je zivac i opna oko njega.
Ovo drugo je tek bzvz, jer mene boli i kada mi uktrazvukom radi kamenac, a kada krene da busi, sekund prodje i ja se refleksno trzam kao majmun, a ne dok busi 5,10 minuta. Ne znam da li je svima tako, ali je tako kod mene i zato odmah uzimam anesteziju.
Da sam za sve stvari koje sam na telu radio, mogao da uzmem anesteziju, bilo bi mnogo manje sedih na mojoj glavi danas
Sent from my Sony
Dobar zubar treba sam da vidi gde je zivac i opna oko njega.
Ovo drugo je tek bzvz, jer mene boli i kada mi uktrazvukom radi kamenac, a kada krene da busi, sekund prodje i ja se refleksno trzam kao majmun, a ne dok busi 5,10 minuta. Ne znam da li je svima tako, ali je tako kod mene i zato odmah uzimam anesteziju.
Da sam za sve stvari koje sam na telu radio, mogao da uzmem anesteziju, bilo bi mnogo manje sedih na mojoj glavi danas
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pa vidiš da je pred kraj teksta rekao da odluku donosi i na osnovu karaktera pacijenta.:-D
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Gledam neki film na b92 i kada se setim događaja u Parizu od pre 10 dana i skonam da .....kada čuješ da neko viče "ALAH AKBAR" - beži glavom bez obzira jer će u narednih par sekundi da se desi žešće sranje!!!!

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ja sam uvek za anesteziju iako me izluđuje ono posle, dok ne popusti mada, jednom sam prisustvovao sceni gde je čoveku utrnulo grlo iz nekog razloga pa je počeo da se davi od pljuvačke a stomatolog nije skapirao šta je pa se žešće usrao misleći da je alergijska reakcija, na kraju je dao čoveku to anti nešto dok je ovaj mumlao pokušavajući da mu objasni da greši. Na kraju je sve ispalo smešno iako na prvu nije delovalo tako
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Snajka mi je ozbiljno dobar zubar, baš ću da je pitam vezano za anesteziju - pošto je kao enciklopedija, sve živo čita pamti i odmerava 
Imam fobiju od vađenja zuba, ostala mi iz ranog detinjstva. Popravka može, čak i bez anestezije: '95 sam imao tešku povredu desnog ramena pa operaciju i jako dugu rehabilitaciju. Kao jedna od nus-pojava mi je propala komplet vilica, tako da su mi plombirani bukvalno svi zubi osim ovih par prednjih - i to bez anestezije, jer je tada nije ni bilo
Ali da vadim zub, nema trika.
Pre par godina mi je propao umnjak dole, prepolovio ga karijes i mora da se vadi. Ja ne smem živ da odem, 2 puta me višednevni bol natera pa odem i kako sednem tako se utronjam - stave mi neki lek koji drži par dana i onda iznova. Na kraju sam pio inekcije Novalgetola, došlo mi do života kako su mi stomak razvalile... I odem da ga vadim kod dr Karadžića, neke krupne zverke sa stomatološkog. Hvali mi ga par poznanika, kažu da radi fenomenalno.
Inače ti, kad primiš anesteziju u donju vilicu, utrne cela polovina vilice sa sve usnama. Baja mi zvekne anesteziju i kreće da radi posle par minuta, ali ja osetim njegove prste na usni! Utronjam se živ, tražim još jednu anesteziju, on me smiruje kaže da tako treba. Ma jok, ni mrtav neću. Lupa me po zubu i bukvalno ništa ne osećam, tako mi je dao anesteziju da je u milimetar pogodio kanal u vilici i samo su zubi utrnuli, usne mi ok i normalno pričam. Meni sad blam da mu priznam, pa lažem kako osećam kad me udari pa mi čovek pojačao anesteziju i onda izvadio tog nesoja
Imam fobiju od vađenja zuba, ostala mi iz ranog detinjstva. Popravka može, čak i bez anestezije: '95 sam imao tešku povredu desnog ramena pa operaciju i jako dugu rehabilitaciju. Kao jedna od nus-pojava mi je propala komplet vilica, tako da su mi plombirani bukvalno svi zubi osim ovih par prednjih - i to bez anestezije, jer je tada nije ni bilo
Pre par godina mi je propao umnjak dole, prepolovio ga karijes i mora da se vadi. Ja ne smem živ da odem, 2 puta me višednevni bol natera pa odem i kako sednem tako se utronjam - stave mi neki lek koji drži par dana i onda iznova. Na kraju sam pio inekcije Novalgetola, došlo mi do života kako su mi stomak razvalile... I odem da ga vadim kod dr Karadžića, neke krupne zverke sa stomatološkog. Hvali mi ga par poznanika, kažu da radi fenomenalno.
Inače ti, kad primiš anesteziju u donju vilicu, utrne cela polovina vilice sa sve usnama. Baja mi zvekne anesteziju i kreće da radi posle par minuta, ali ja osetim njegove prste na usni! Utronjam se živ, tražim još jednu anesteziju, on me smiruje kaže da tako treba. Ma jok, ni mrtav neću. Lupa me po zubu i bukvalno ništa ne osećam, tako mi je dao anesteziju da je u milimetar pogodio kanal u vilici i samo su zubi utrnuli, usne mi ok i normalno pričam. Meni sad blam da mu priznam, pa lažem kako osećam kad me udari pa mi čovek pojačao anesteziju i onda izvadio tog nesoja
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
I.ja.sada treba da vadim donje umnjake.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ajde, ajde, šta si se uprpao. Budi muško, izdrži! 
There are 10 kinds of people in the world:
Ja insistiram da ovo uvedemo kao novi termin,da ovako obelezavamo vreme,ovo je genijalno!GOR napisao:pre pomracenja foruma
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Novi i stari zavet foruma, pre i posle pomracenja.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Rajsko jutro