Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Sad sam olupao 2 burita iz LudaraUdara (LudaraBurito) , kidaju.Nisu fensi kao Buritto madre,ali su best buy trenutno u Beogradu od meksicke hrane.

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
A meni prosipas fore : idemo u Intergalactic, ali necu da jedem, idem na dijetu. 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Pa burito je zdrav,piletina i povrce 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .

- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
@milos Nikako da probam neku meksicku hranu, sta preporucujes?

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Zapata, imas u Hotelu Jugoslavija gleda ka vodi.
Huawei P6 TT

Huawei P6 TT
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Urose, tamo sam i merkao da odem. Ali u ovo slucaju sam mislio na neko jelo, a da nije klasicni burito

Od restorana
-Zapata je trenutno najbolji meksicki restoran kod nas (Najbolja je ona u Vojvode Bogdana,mada nisu lose ni ostale dve).
-Burito Madre (Terazije) ima super meni sa buritom,limunadom (imaju neke fensi limunade od jagode,breskve itd) i churosom (pohovano testo sa nutelom) i prave ti na tvoje oci pa ti biras priloge u tortilji.
-Nachos (Strahinjica Bana) je odlican,ali zbog lokacije (Strahinjica) malo su vece cene.
-Buritto (Starine Novaka) je pre dve godine
Od brze hrane
-Hey Gringo (Veniselova prekoputa rostilja Zuca) (odlican,pravi meksicki,svaki put se znojim koliko je ljutkasto iako je ostalim ljudima blago)
-Ludara Burito (natrpaju dosta mesa,sos je super)
-Habanero (prosli put kad sam jeo pre par godina natrpali ljutog,majka izbacila na terasu hranu iz frizidera koliko je mirisala)

-Zapata je trenutno najbolji meksicki restoran kod nas (Najbolja je ona u Vojvode Bogdana,mada nisu lose ni ostale dve).
-Burito Madre (Terazije) ima super meni sa buritom,limunadom (imaju neke fensi limunade od jagode,breskve itd) i churosom (pohovano testo sa nutelom) i prave ti na tvoje oci pa ti biras priloge u tortilji.
-Nachos (Strahinjica Bana) je odlican,ali zbog lokacije (Strahinjica) malo su vece cene.
-Buritto (Starine Novaka) je pre dve godine
Od brze hrane
-Hey Gringo (Veniselova prekoputa rostilja Zuca) (odlican,pravi meksicki,svaki put se znojim koliko je ljutkasto iako je ostalim ljudima blago)
-Ludara Burito (natrpaju dosta mesa,sos je super)
-Habanero (prosli put kad sam jeo pre par godina natrpali ljutog,majka izbacila na terasu hranu iz frizidera koliko je mirisala)

Pored rostilja Zuca  Sta znam, ja sam jeo par puta u zapati i nisam preterano odusevljen.
 Sta znam, ja sam jeo par puta u zapati i nisam preterano odusevljen.
Ima dobar izbor i sve, ali par jela koja sam jeo, bila su bolja u Fridi na doku ispod Kalemegdana.
Mada ja generalno slabo mirisem vecinu tih jela, nekako mi uvek fali nekog kontrasta Burito derem, naravno
 Burito derem, naravno 
Sent from my Sony

Sta znam, ja sam jeo par puta u zapati i nisam preterano odusevljen.
 Sta znam, ja sam jeo par puta u zapati i nisam preterano odusevljen.Ima dobar izbor i sve, ali par jela koja sam jeo, bila su bolja u Fridi na doku ispod Kalemegdana.
Mada ja generalno slabo mirisem vecinu tih jela, nekako mi uvek fali nekog kontrasta
 Burito derem, naravno
 Burito derem, naravno 
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

ti sve deres (prim aut)  

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Bio u Zapati u Vojvode Bogdana, pre 7 dana. Katastrofa. Ni blizu dobro kao što je ranije bilo.

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;

Sta bi sa pljekom, ima li prelaznu ocenu? Kad vec niste zvali bar napisite utiske... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Ja bih te zvao, ali nemam broj 
Ono, moze da prodje, 7/10 

Za te pare je brutalan has Svidja mi se i teleca, a i to sto imaju pekarski krompir. Lepinje takodje super.
 Svidja mi se i teleca, a i to sto imaju pekarski krompir. Lepinje takodje super.
Popizdeo sam sto kada sam ga pitao sta ide u gurmansku, on rekao kackavalj i slanina, a nije pomenuo da je ljuta kao djavo 

Milos je pojeo punjenu, kupus salatu, lepinju i pomfrit sa sirom, a ja telecu corbu, 2/3 gurmanske, 2/3 pekarskog, pola lepinje i 2 kupus salate.
Ne mogu ni za sta da se pozalim, sto je retkost za mene
Sent from my Sony

Za te pare je brutalan has
 Svidja mi se i teleca, a i to sto imaju pekarski krompir. Lepinje takodje super.
 Svidja mi se i teleca, a i to sto imaju pekarski krompir. Lepinje takodje super.Popizdeo sam sto kada sam ga pitao sta ide u gurmansku, on rekao kackavalj i slanina, a nije pomenuo da je ljuta kao djavo

Milos je pojeo punjenu, kupus salatu, lepinju i pomfrit sa sirom, a ja telecu corbu, 2/3 gurmanske, 2/3 pekarskog, pola lepinje i 2 kupus salate.

Sent from my Sony

Cene su skroz OK, tesko predje soma po coveku ozderavanje...  Ja sam tamo jeo cevape, pljeku na kajmaku, i obicnu pljeku. Sve mi je bilo super. Nego jeste li jeli u Juznom Bulevaru nisam ispratio?
 Ja sam tamo jeo cevape, pljeku na kajmaku, i obicnu pljeku. Sve mi je bilo super. Nego jeste li jeli u Juznom Bulevaru nisam ispratio?
Tapatalk Post

Ja sam tamo jeo cevape, pljeku na kajmaku, i obicnu pljeku. Sve mi je bilo super. Nego jeste li jeli u Juznom Bulevaru nisam ispratio?
 Ja sam tamo jeo cevape, pljeku na kajmaku, i obicnu pljeku. Sve mi je bilo super. Nego jeste li jeli u Juznom Bulevaru nisam ispratio?Tapatalk Post
Gde je ta sa pekarskim ? Nisam ispratio temu lepoXepoj87 napisao:Ja bih te zvao, ali nemam broj
Za te pare je brutalan hasSvidja mi se i teleca, a i to sto imaju pekarski krompir. Lepinje takodje super.
Popizdeo sam sto kada sam ga pitao sta ide u gurmansku, on rekao kackavalj i slanina, a nije pomenuo da je ljuta kao djavo
Sent from my Sony
Ok, nas je izaslo 2650, ostavili 3 da se ne svadjamo 
Sta u Juznom Bulevaru?
Sent from my Sony

Sta u Juznom Bulevaru?
Sent from my Sony